≫ 

Venera u Vagi do 9. septembra upravlja našim ljubavnim životom: Evo šta nam novo donosi planeta ljubavi

Planeta ljubavi nalazi u znaku kojim vlada pa nam zbog toga donosi mnogo lepih stvari

  • 3

Do 9. septembra Venera u Vagi se nalazi u svom sedišnom znaku gde će ispoljiti svoje najjače dejstvo pa je ovo period u kojem će vam biti stalo do partnerstva i ljubavi.

One frajerima uvek pomute razum: 5 najfatalnijih ženskih horoskopskih znakova kojima muškarci ne mogu da odole

Ako ste u braku ili vezi bićete tolerantniji i popustljiviji prema partneru želeći da po svaku cenu sačuvate vašu vezu. Bićete obazriviji prema voljenom biću, vodeći računa da ga ne povredite. Ovo je vreme sklada i harmonije, a Venera u Vagi će učiniti sve da se dve polovine (muško i žensko) spoje. Zbog toga, ovaj period neće biti povoljan samo onima koji su u vezi, nego i onima koji su trenutno sami, jer pod uplivom energije Venere u Vagi, želećete da kraj sebe imate nekoga, da imate partnera, pa ćete se lakše odlučivati da pozovete dragu osobu na sastanak ili da na sastanak pristanete.

Ovo je pravo vreme za ljubav. Foto: Pixabay.com

Venera koja predstavlja ženski pol, daće sve od sebe da se svaka dama oseti lepom, šarmantnom, elegantnom i poželjnom. Žene će osvajati svojom ženstvenošću. Shvatićete to i sami kada budete počeli da primećujete da na ulici viđate više lepih žena nego obično… Samim tim, dame će se više fokusirati na to da u svakom trenutku budu lepe i poželjne, te će mnoge aktivnosti svoditi na prolepšavanje, ulepšavanje i kupovinu lepih i elegantnih stvari.

Dok Venera bude prolazila znakom Vage, neki od ljubavnih parova praviće zajedničke planove za budućnost, planove za brak i venčanje, a ovo je period kada će biti dosta veridbi, prosidbi i venčanja. Ako planirate venčanje, gledajte da to bude dok Venera bude u znaku Vage, jer će vaš brak sklopljen u ovom periodu imati mnogo više šanse da opstane. Drugi povoljan termin za venčanja je sredina januara 2019 godine, no sve zavisi i od tranzita u odnosu na vašu natalnu kartu, pa zato proverite koji je period najbolji za vas.

Bez obzira da li ste u vezi ili ne, pokušajte da obradujete voljenu osobu omiljenom, tortom, bombonjerom ili čokoladicom, poklonom ili cvećem.

Obradujte voljenu osobu romantičnom večerom. Foto: freedigitalphotos / marin

Venera u Vagi doneće i veću potrebu da se žene istaknu u javnom životu, kao i da se sa svojom jačom polovinom obilaze društvene i zabavne skupove. Period je dobar za umetnike, muzičare, političare, diplomatiju i advokate. Sada možete puno toga postići na miran način, kroz diplomatiju, ali i lukavstvo. Niko neće trpeti grubosti i nekulturu, te izbegavajte takva ponašanja. Svi će pokušati da problem reše na miran način te će se i svetski političari truditi da zaigraju na kartu mira u odnosu na rat.

Ovaj tranzit najviše će osetiti osobe kojima je Ascendent (podznak) u znaku Vage i Bika, kao i osobe koje su rođene u ovim znacima.

Treba istaći da će ove jeseni Venera praviti jako zanimlijve aspekte i da će dug period biti retrogradna. Od 9. septembra ući će u znak Škorpije gde će provesti izvesno vreme, a onda će se početi kretati unazad donoseći emocije na koje nismo računali sve dok 1. novembra ne bude ponovo ušla u znak Vage. Ne obazirujući se na aspekte koje bude pravila, ovakva Venera koja nas očekuje na jesen donosi zanimljiva dešavanja, dvoumljenje i neprestano preispitivanje.

VIDEO: Nije za uvredljive: Ovaj horoskop surovo otkriva sve najgore o vama

(Telegraf.rs/malihoroskop.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    17. avgust 2018 | 20:32

    Extra ja sam u podznaku vaga

  • slađa

    17. avgust 2018 | 23:22

    Lepo. U mom natalnom horoskopu Venera je u Vagi. Neka je i bajka, izmišljotina, jeres, glupost. Ali ta Venera smeštena u Vagi topi srca. I uvek posmatra svet očima deteta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA