Ona je Milica Garzičić - dizajnerka modnog brenda koji osvaja svet

Mnoge naše poznate ličnosti nose modele njenog brenda

  • 0
Foto: Promo

Milica Garzičić, vlasnica i dizajnerka modnog brenda Lolam, polako, ali sigurno dostiže veliki svetski uspeh u modnom svetu.

Mnoge naše poznate ličnosti nose modele njenog brenda, ali i da mnogi svetski stučnjaci nisu imuni na njenu kretivnost, a o tome dovoljno govori i to da je upravo prestižni modni magazin British Vogue piše o njenom brendu.

Milica Garzičic je zaintirgirala srpsku javnost postovanjem slike na Instagram profilu sa našim slavnim glumcem Sergejem Trifunovicem, ali oni su demantovali bilo kakvu bliskost i istakli u više navrata da su samo prijatelji.

Foto: Promo

Da Milici nije potrebna takva vrsta marketinga, govori i to da se Lolam probija kroz sami svetski vrh modne scene, koja svojim smelim i autentičnim kreacijama na ulice Beograda donosi duh najvećih svetskih metropola i mnoge Srpkinje naterala da izađu iz zone komfora i probaju nešto drugačije, ali njene modele upravo su u više navrata ponele i mnoge svetske zvezde, gde je ovim putem unet i duh Beograda u njihovu svakodnevnicu.

Želimo Milici puno sreće u njenom daljem napretku i da jos mnogi svetski znalci primete ovu zanosnu Lolam crnku.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA