5 najlepših haljina koje su nosile srpske zvezde: Koja je moćnija - Slobodina, Marijina, Cecina, Karleušina ili Anina? (FOTO)

Uvek se "zapalimo" za haljine svetskih lepotica, a zaboravljamo da i naše javne ličnosti nose haljine u kojima mogu na crtu svetskim facama

  • 20

Postoji sigurno pedesetak haljina koje domaće modno nebo neće moći da zaboravi. Ipak, napravili smo izbor od pet najupečatljivijih, kojih će se gotovo svako setiti - bilo kog da je pola. Pogledajte naš izbor i priznajte nam u komentarima - koja haljina je najlepša?

Sandra Afrika objavila SEKSI fotografije u mini haljini, a od njenog OGROMNOG dekoltea malo ko je odvojio pogled (FOTO)

1. Jelena Karleuša 

Karleuša je ovu čuvenu haljinu nosila na crvenom tepihu Sarajevo film festivala, a ona je delo čuvene modne kuće Versaće. Pevačica je na svom Fejsbuk profilu 2014. godine, kada ju je nosila, priložila i fiskalni račun iz radnje u Milanu kako bi zlim jezicima zapušila usta, jer su je optuživali da nije original.

Foto: Facebook/Jelena Karleuša

2. Sloboda Mićalović 

Glumica Sloboda Mićalović blistala je na promociji filma ,,Na mliječnom putu” Emira Kusturice na festivalu u Veneciji. Kreacija koju je nosila delo je poznate kreatorke Verice Rakočević. Sloboda je bila upečatljiva u ovom izdanju zbog gornjeg dela haljine koji podsjeća na jelek, napravljen je od čistog srebra i deo je tradicionalne srpske nošnje.

Foto: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images

Foto: Profimedia/IPA

Foto: Tanjug/AP/Claudio Onorati/ANSA

3. Marija Karan

Marija je na predstavljanju filma “Obred”, u kojem glumi pored ser Entonija Hopkinsa, oduševila sve prisutne. Upala je čak i na lisku najlepših lepotica koje su zakoračile na holivudski crveni tepih.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

4. Ana Nikolić

Pevačica je na nastupu na Beoviziji, gde je nosila haljinicu koja je otkrivala sve njene obline, napravila pravu pomutnju. Ove haljine se svi sećaju, iako je prošlo mnogo vremena. Ana je vrckala u zanosnoj kratkoj haljini, a njene pokrete pratio je ritam pesme Romale, Romali.

Pritnskrin: Youtube/Ana NIkolić

5. Svetlana Ražnatović

Zlatna haljina koju je Ceca nosila na koncertu na Marakani 2002. godine je odevni predmet koji niko ne može da zaboravi.

Printskrin: TV Pink

U njoj su joj grudi bile maksimalno istaknute, a od struka nadole je raspirivala maštu muškaraca

Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA