≫ 

6 boja koje će OVE JESENI nositi SVAKA DEVOJKA OD STILA

Za jesen modni dizajneru predlažu prave boje jeseni, sve u skladu sa priridom, začinjeno metaliziranim bojama, koje deluju veoma šik za ovo godišnje doba

  • 6

Sa modnih pista nam stiže paleta boja koje će biti aktuelne ove jeseni i koje bi svaka devojka od stila trebala da ima u svom garderoberu.

Novi trend u šminkanju: Istaknite oči na jednostavan i efektan način

Melanija zasijala u Gradu svetlosti, pa je otišla u bolnicu i ozarila lica bolesnih mališana sa samo nekoliko reči (FOTO) (VIDEO)

Za jesen modni dizajneru predlažu prave boje jeseni, sve u skladu sa priridom, začinjeno metaliziranim bojama, koje deluju veoma šik za ovo godišnje doba.

Boje koje su aktuelne za jesen/ zimu 2017 su:

Bela

Ove sezone će bela biti prisutna više nego ikada, pogotovo kada su u pitanju čizme i kaputi. Istina bele čizme nisu baš za svakoga, ali devojka od stila će svakako znati u kojoj kombinaciji će one izgledati savršeno.

Roze

Ovog leta je vladala prava ružičasta groznica, ali se neće završiti sa ovim godišnjim dobom. Roze boja će biti prisutna i ove jeseni i to i svim nijansama, od glavnog odevnog predmeta do najsitnijih detalja.

Foto: Profimedia

Metalik

Biti metalizirana ove jeseni je pravi hit, od predimenzioniranih džempera do špicastih cipela, haljina i torbi. Srebro, zlato bakar, crna metalik su nešto što svakako treba da nabavite.

I najjednostavnija odevna kombinacija sa metalik detaljem će učiniti da se osećate posebno.

Crveno

Ova moćna boja će biti prisutna u potpunosti ove jeseni. Čizme u crvenoj boji će biti modni imperativ, i to svi stilovi, od kaubojki do čizama iznad kolena ili onih do zgloba. Ove jeseni važi pravilo: "Crveno ili ništa".

Foto: Profimedia

Bež

Boja kamile, boja peska, svetli karamel, i kako je sve ne zovu, je večiti trend. Počevši od mantila, džempera do cipela i torbi, bež je svuda.

Veoma lepo izgleda kada se nosi slojevita garderoba i svaki sloj u drugoj nijansi. Mada, trebalo bi pažljivo birati nijanse i nikada više od tri različite u jednoj odevnoj kombinaciji.

Maslinasto zeleno

Ove jeseni pamuk u boji masline je apsolutni hit. Različite nijanse zelene dobro usklađene i izgledaćete veoma trendi ove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    7. septembar 2017 | 10:51

    Nista novo ! Kao po obicaju kasnimo 2-3 godine za modom !

  • ZVONCICA

    13. septembar 2017 | 20:41

    Moje omiljene bojeee

  • M.K.

    7. septembar 2017 | 15:41

    Meni bez boja vrh tj. classic👢 pogotovo sad na jesen.....🍃🍂🍁📆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA