DRESS YOUR ATTITUDE VOL.2: Nova Buzz kolekcija majica (FOTO)

Motivi na majicama su raznoliki: pop art, muzički retro rekviziti poput kaseta, gramofonskih ploča, slušalica i gradski motivi

  • 0

Grandž, urbano, raznoliko, retro samo su neki od epiteta koji mogu da dočaraju dizajn nove kolekcije BUZZ majici.

Druga po redu BUZZ kolekcija DRESS YOUR ATTITUDE konacno je stigla i iako ispraćamo leto i dočekujemo jesen, opravdanje da ove majice ne nastave da budu deo vaše svakodnevne garderobe jednostavno ne postoji.

Motivi na majicama su raznoliki: pop art, muzički retro rekviziti poput kaseta, gramofonskih ploča, slušalica i gradski motivi. Ono što im je zajedničko jeste originalna interpretacija popularne kulture, od poznatog pop-art strip poljupca do panorame Medison Avenije kao globalne prestonice kreativne industrije i individualizma, koji vezujemo za brojne simbole najpoznatijeg svetskog poluostrva – Menhetna.

Foto: Promo

Upravo je New York poznat po maksimi ANYTHING GOES, što je i princip na kojem je nastao dizajn ove kolekcije. Uz malo mašte i modne originalnosti, bilo koju od novih BUZZ majica moći ćete da savršeno uklopite uz postojeću garderobu.

Foto: Promo

Majice ćete pronaći u BUZZ SNEAKER STATION  šopovima u Beogradu, Kragujevcu, Nišu, Zrenjaninu i Novom Pazaru, a možete ih poručiti i putem sajta www.buzzsneakers.com.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA