≫ 

5 znakova da šminka koju koristite uopšte nije za vas

Svrha šminke koju koristimo je da sakrije sve mane koje imamo i da nas učini lepšima

  • 0

Ako ne ispunjava svoj zadatak vreme je da je promenite i nabavite novu šminku koja će vam odgovarati.

BEZ MANE: Najjednostavniji način da izgledate "fotošopirano" u stvarnom životu

Dečko je 5 godina nije video bez šminke - a onda je svima pokazala kako zaista izgleda (FOTO)

SAMO ZA NAJHRABRIJE ŽENE: Trend "pirsing šminka" izgleda spektakularno, ali je i veoma opasan (FOTO)

Žene obično prave veliku grešku kada kupuju šminku i nastavljaju da je koriste iako su svesne da je pogrešna za njih. Evo kada trebate da posetite opet parfimeriju i poklonite nekoj drugarici šminku koju nećete koristiti.

Puder se vidi

Nema ništa gore od linije uz koren kose ili drugačije boje vrata koja se vidi kada nanesete pogrešnu nijansu pudera. Ovo je jedan od najčešćih problema sa kojim se žene suočavaju. Potražite savet prodavačice i sa novim puderom linije se neće videti.

Foto-ilustracija: Foter

Maskara se ljušti

Dobra maskara treba da ostane na vašim trepavicama ceo dan i da pri tom nema crnih tragova oko očiju. Ako se maskara ljušti i razmazuje onda je vreme da je zamenite kvalitetnijom.

Korektor loše prekriva

Glavna svrha korektora je da pokrije podočnjake i zavara druge kako ste spavali. Kako starite trebate da menjate proizvode koje koristite u ove svrhe jer se menja i tekstura kože pa podočnjaci postaju jači i slab korektor nema šanse protiv njih.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Puder ne prekriva ništa

Dok ste mlade puder vam treba za ujednačavanje tena i prekrivanje povremenih nedostataka. Ali kako starite koža u pojedinim delovima menja boju, postaje negde crvena, negde bleda i javljaju se fleke od sunca. Lagane teksture koje se koriste u dvadesetima ne pomažu vam i treba vam gušća formula.

Olovka za oči se razmazuje

Ako vam celog života olovka za oči stoji samo 5 minuta na mestu onda celogh života kupujete pogrešnu olovku. Verovali ili ne, olovka može da traje ceo dan.

Daljinac

(Telegraf.rs/index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA