≫ 

Bizaran poremećaj je na njoj promenio 150 stvari, zvali su je nakaza, a sada se svojoj okrutnoj sudbini osvetila na nestvaran način

Sudbina joj je bukvalno zatvorila sva životna vrata, ali ona ih je bukvalno razbila iz sve snage

  • 3

Melani Gajdoš ima 28 godina i živi u Sijetlu, a rođena je sa ektodermalnom displasijom. To je genetska bolest koja ima 150 različitih identifikovanih simptoma.

Doktori su mislili da je luda dok nije nacrtala sat - i tada su svi shvatili užasnu istinu

Svakog dana je pio posebnu tečnost kako bi živeo večno, a onda je bukvalno postao štrumpf

Jedan od simptoma je nedostatak kose, zuba, noktiju, prstiju i retka pignemtacija kože. Ona je delimično slepa zbog trepavica koje joj oštećuju oči, ima alopeciju i više implanta u zubima. Počela je da se bavi modelingom još kao studentkinja kada je profesor zamolio da pozira za slikanje.

Nju je to iskustvo navelo da se ozbiljno zamisli i odluči za modeling - uprkos tome što su je mnogi nazivali nakazom.

Foto: Guliver/Mike Pont/Getty Images

-Znala sam da sam jedina koja ovako izgleda. Ja sam jedina osoba sa ovakvom vizijom sveta i pogleda na njega, izjavila je ona.

Kasnije, počela je da pozira i angažmani su se samo nizali. Dobila je i veliki broj pratioca na Instagramu, čak 126.000. Ona je uspela sve ovo sama, bez pomoći matične modne kuće i menadžera.

Model je preživela dosta nasilja u školi čak je rekla i da je razmišljala o samoubistvu. Ipak, odlučila je da je njena kreativnost odvede na neko bolje mesto.

Foto: Profimedia/Barcroft Media

-Napravila sam dosta umetničkih dela i postala veoma iskrena prema sebi. Znala sam da postoji veći razlog zašto sam ja tu gde jesam i da nije bilo ovog posla ja ne bih bila živa. Stvarno sam se trudila da se izolujem od negativnosti i nadam se nečem boljem. Bilo je teško, ali sam mnogo toga naučila. To mi je pomoglo da preživim teške dane, izjavila je ona za Elite Daily.

Ona se od skoro pojavljuje i u nekim muzičkim spotovima i ima zakazana snimanja i slikanja sa željom da radi za velika imena, ali i da menja svest o modnim standardima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    12. oktobar 2017 | 10:53

    Веома храбра жена.Због своје аномалије није престала да живи,већ храбро корача путем успеха...

  • Dare

    12. oktobar 2017 | 10:48

    Bravo,svi koji su ti se smejali i ponizavali neka im se vrati,ali visestruko,samo napred,nisi ti kriva sto si tako rodjena,ali vidis da postoji razlog sto si sa nama,zelim ti sve najbolje

  • eugenika

    12. oktobar 2017 | 13:31

    dina je, Bog joj dao da ima bar deset malih slatki amerikancica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA