≫ 

Kako do savršenog kaputa u samo dva koraka (FOTO)

Ovo je pravo vreme da odaberete kaput koji će biti vaš zaštitni znak ove jeseni i zime

  • 0

Za ljubitelje kaputa jesen i zima su omiljeni odevni predmeti. Šta god da obučete, ako na sebi imate dobar kaput, onaj koji odgovara vašoj građi, sve oči će biti uprte u vas.

CIAO BELLA: Melanija se pojavila obavijena cvećem, a taj kaput je "težak" koliko i stan u centru Beograda (FOTOGRAFIJE DANA)

6 boja koje će OVE JESENI nositi SVAKA DEVOJKA OD STILA

Da biste odabrali pravi kaput, trebalo bi da zadovoljite ova dva kriterijuma.

Prvo razmislite o vašem stilu. Ako više nosite patike i farmerke, za vas je idealan kaput ravnog kroja.

Ako je vaša garderoba više elegantna nego sportska, birajte kapute užeg kroja.

Drugi važan kriterijum je vaša figura.

Žene koje su građe poput peščanog sata najbolje će izgledati u kaputu koji se samo preklapa, a pojasom vezuje oko struka. Ovakav model će odlično naglasiti vaš najbolji adut, vaš uzak struk. Kaput dužine do kolena će vam bolje stajati nego bilo koja druga dužina.

Ako je vaše telo u obliku pravougaonika, iskoristite kaput da stvorite iluziju oblina i tako dobijete ženstveniji izgled. Za postizanje ovakvog cilja, trebalo bi da odaberete kaput A kroja ili kaput sa asimetričnom kragnom. Dobro će vam stajati i kaput u obliku lale, jer ima pojas na struku, a na kukovima je širok.

Foto: Pixabay

Figura kruške koja podrazumeva jaku zadnjicu i uska ramena, može vizualno da se koriguje pomoću kaputa sa visokim strukom, punom kragnom ili trapez kaputom A kroja. Figura će izgledati duža, krupniji deo će biti kamufliran, a uski deo će biti u prvom planu.

Kaputi sa krupnim faltama su idealno rešenje za dame čije telo izgleda kao obrnuti trougao, odnosno za žene koje imaju uske kukove, a široka ramena. Kod ovakvog tipa građe, najvažnije je da na gornjem delu kaputa nema nikakvih detalja, dok se sa donjim možete igrati.

Žene koje imaju okruglu figuru trebale bi da akcentuju struk. To se može postići da uradite pomoću kaputa na preklop sa pojasom, bilo da je u pitanju uski kaput sa širokim porubom, asimetričan, čaurasti, širi kroj ili kaput ravnog kroja sa geometrijskom formom. Za vašu građu idealan je jednobojan kaput do kolena sa V izrezom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA