Evo kako da se obučete kao Melanija Tramp sa ove slike za 100 puta manje para

Prva dama Amerike postala je prava modna ikona i uzor milionima žena kada je stil oblačenja u pitanju, a i vi možete da iskopirate njen stil za mnogo manje para

  • 1

Često imamo priliku da je vidimo u skupim haljinama poznatih dizajnera, a jedna od omiljenih joj je Roksanda Ilinčić.

Melanija je u Kini nosila Gučijevu haljinu od 14.000 dolara: Njena kompletna odeća za azijsku turneju košta kao stan u Beogradu (FOTO)

Kako biste kopirale stil Melanije Tramp treba vam mnogo novca, s obzirom da ona plaća svoje haljine i cipele i po nekoliko hiljade evra. Međutim, postoje i jeftinije opcije.

Bela haljina koju je nosila na Republičkoj nacionalnoj konvenciji je upravo Roksandina kreacija koja košta 2.190 dolara. Ovakvu haljinu možete u različitim bojama da poručite preko interneta za samo 130 dolara.

Printksin: Aliexpress.com

Na večeri sa kineskim predsednikom i njegovom suprugom, Prva dama Amerike nosila je prelepu crvenu haljinu modne kuće Valentino za koju je izdvojila 5.490 dolara. Haljina slična ovoj sa crvenim cvetićima od tila može se poručiti online za 70 dolara.

Prinktisn: Alliexpress.com

Kada je 2004. godine rešio da zaprosi Melniju Knaus, manekenku slovenačkog porekla koju je upoznao 1998. godine, na njenu ruku stavio je verenički prsten vredan 1,5 miliona dolara. Venčali su se godinu dana kasnije, a Melanija je kao gospođa Tramp postala vlasnica dijamanta od 13 karata. Kopija ovog prstena košta svega nekoliko dolara.

Prinktisn: alibaba.com

Ono što pleni pažnju je i Melanijina frizura. Ukoliko želite da je verodostojno iskopirate moraćete da izdvojite značajnu sumu novca, jer kopija od prirodne kose košta od 780 do 1.200 dolara.

Prinktisn: alibaba.com

Stil Melanije Tramp je jako elegantan i jedinstven. Ukoliko ne želite da potrošite brdo novca na originalne komade koje ova uspešna žena nosi, savetujemo vam da se koristite trikovima i date u potragu za jeftinijim krpicama.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nataša

    10. novembar 2017 | 21:45

    Prava dama nikada nikog ne kopira,nego sama stvara svoj stil.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA