Olga Danilović deo Najkijeve "Sila je žensko" Air Force kampanje (FOTO)

Teniska zvezda promoviše snagu lepšeg pola

  • 3

Nakon što je odigrala finale ITF turnira u Valensiji, šesnaestogodišnja Olga Danilović, zvezda svetskog tenisa u usponu i globalni promoter brenda Najki, vratila se kući, u Srbiju, i priključila najnovijoj Air Force kampanji, posvećenoj novim generacijama koje poseduju urođenu hrabrost i snagu.

Mlada, veoma ambiciozna i odlučna teniserka, Olga Danilović od samog početka činila se kao savršen predstavnik ove generacije i uzor svim devojkama koje sanjaju o tome da postanu uspešne i ostvare svoj potencijal. Upravo iz ovih razloga, vodeći sportski brend u proizvodnji sportske opreme, Najki, odlučio je da pozove trenutnu juniorsku šampionku US Open-a u parovima da postane deo Air Force "Sila je žensko" kampanje i prenese važnu poruku o osnaživanju žena.

Foto: Promo

Iako mnogo iskusnija na teniskim terenima, Olga se savršeno uklopila u ovu ulogu i na taj način nam još jednom pokazala zašto je pripadnica generacije koja se ne boji da uzme stvari u svoje ruke i odlučuje o svojoj sudbini.

Foto: Promo
Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA