Prelepa Bojana Bojanić se plasirala u 20 najlepših devojaka (FOTO)

Takmičarke su se ocenjivale u četiri kategorije

  • 3

Na najvećem takmičenju u Evropi "Miss Supranacional 2017" naša predstavnica Bojana Bojanić plasirala se u 20 najlepših.

Leči zimsku depresiju: Boja koja svima treba u ormaru ove sezone (FOTO)

Ove godine, od 16. do 01 12 . novembra lepotice su boravile u Slovačkoj, a nakon toga premestile su se u grad Krynica Zdroj u Poljskoj gde je 1. decembra konačno usledila ona najbitnija noć, a to je proglašenje pobednice!

Treba napomenuti to da su tokom boravka u okviru priprema devojke imale razne aktivnosti, fotografisanja za brendove sponzora, uvežbavanje koreografija ali i obilaske i upoznavanje sa gradovima koje su posećivale.

Foto: Telegraf.rs

Takmičarke su se ocenjivale u četiri kategorije: figura, intervju, elegancija i komunikacija i talenat, a krajnji rezultat je odredio prvih 19 polufinalistkinja!

Ostale devojke bile su prepuštene snazi internet glasanja. Naša predstavnica Bojana Bojanić, lepotica iz Novog Sada, dominirala je sve vreme trajanja ovog takmičenja i uspela je da se plasira u top 20 na čemu joj cestitamo!

Foto: Telegraf.rs

Ovim je iza sebe ostavila takmičarku Venecuele, Amerike, Rusije i mnoge druge, a tokom takmičenja su je izabrali i za modnu reviju posebnog modnog brenda Semilac.

- Bilo je izuzetno naporno, a ujedno i predivno iskustvo jer smo imali saradnju sa ogromnim profesionalcima! Zaista sam presrećna jer sam upoznala mnoge devojke i nastojaću da ostanem u kontaktu s njima. Najviše sam se družila sa Miss Kolumbije, Miss Tajlanda, Miss Paname, Miss Brazil, Miss Rumunije i Miss Hrvatske - istakla je Bojana.

Foto: Telegraf.rs

- Neverovatan je osećaj stajati na sceni, a sa sobom nositi nacionalni kostim i lentu Srbije. Emocije su bile na vrhuncu kada sam u publici videla moju porodicu i nacionalnu direktorku koji drže našu zastavu i gromoglasno navijaju za mene, a u trenutku kada su pročitali da Srbija u top 20 bili su najglasniji - prenela nam je Bojana svoje utiske i dodala:

Foto: Telegraf.rs

- Ovo nije sve moja kompanija na čelu sa presednicom Vesnom de Vincom me je nagradilo još jednim putovanjem i dala mi je šansu da odem na još jedno takmičenje Miss Intercontinental u Egipat, koje se održava 26 januara u Hurgadi. Radujem se, a iskustvo koje sam stekla mnogo će mi pomoći da se što bolje predstavim i postignem visok plasman.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA