MODNI SPEKTAKL U SRCU BEČA: Bajkovite kreacije srpske dizajnerke Valentine Vidal oduševile Austrijanke (FOTO)

U organizaciji Tatjane Gudenus, supruge zamenika gradonačelnika Beča, u Beču je 15. i 16.12. održan Showroom, na kom su predstavljene balske i večernje haljine srpske dizajnerke Valentine Vidal

  • 3
Foto: Promo

Ovaj lep događaj je krunisan predstavljanjem haljina na Velikoj Božićnoj Hali u Grand Hotelu, u samom centru grada, koji je tradicionalno organizovala agencija Elite Events.

Valentina Vidal ističe da je sve prošlo bajkovito, u skladu sa njenom kolekcijom specijalno spremanom za Austrijsko tržište. Austrijanke jako cene ručni rad i prirodne tkanine, vole autentičnost, tako da je moja kolekcija apsolutno zadovoljila njihov istančan ukus.

Foto: Promo

- Veoma sam zadovoljna revijom kao i novim poslovnim projektima za 2018 godinu - izjavila je kreatorka.

- Beč je prvi grad na svetu po broju balova koji svaki godine bivaju ovde organizovani, a koji uprkos tome i dalje nema tu ponudu lepih haljina niti toliki broj talentovanih dizajnera koje ima Beograd - izjavila je Tajana Gudenus, koja najavljuje mnoge interesantne modne projekte, koji ce zasigurno doprineti dodatnom jacanju austrijsko - srpske saradnje.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA