≫ 

Objavila je vereničku sliku sa princem Harijem - od cene haljine koju je obukla će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Buduća vojvotkinja od Saseksa znala je da će sve oči javnosti biti uperene u nju onog momenta kada objavi da je verena za princa Harija

  • 4
Prince Harry, Meghan Markle, Princ Hari, Megan Markl

Foto: Profimedia/Uppa entertainment//Alexi Lubomirski/Kensington Palace

Megan Markl, buduća kraljevska nevesta, pokazala je svima da ima veoma dobar ukus i osećaj za modu tako što je ponela skupocenu haljinu na slikanju povodom proglašenja veridbe.

Pogledajte prve vereničke fotografije princa Harija i Megan Markl (FOTO)

Ova 36-godišnja glumica, koja se uskoro odriče karijere zbog ljubavi prema jednom pravom princu, odlučila se da zasija u haljini britanskog brenda Ralph&Russo. Ručno rađena kreacija, koju su mnogi imali prilike da vide na modnoj pisti, zahtevala je na stotine sati rada i zbog toga košta 56.000 funti. U dinarima ona ima vrednost od 7.502.000 koliko košta dvosoban stan u Beogradu.

A post shared by @styleisanattitude on

 

Haljina iz kolekcije jesen/zima, duga je do poda i ima pufnastu suknju od organze, sa svilenim karnerima, i providan bodi ukrašen zlatnim elementima. To što je odlučila da ponese ovako skupocenu haljinu ukazuje na to koliko ona ceni modu i želi da prati ostale članove kraljevske porodice kada je reč o modi.

A post shared by Trends Gossip (@trends_gossip) on

 

Izgledala je kao prava princeza. Izbor providne haljine pokazao je da ona ne želi da se stopi sa kraljevskim dres kodom i obuče pastelnu neprovidnu haljinu u po njoj dosadnom kroju. Od početka nam je poznato da imamo novu pomalo divlju članicu kraljevske porodice zbog koje će kraljici malo da uzavre krv. Pitamo se samo šta je na haljinu rekla baka Elizabeta...

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ema

    22. decembar 2017 | 14:51

    Od tolikih devojaka on zeni starletu..

  • Sasa

    22. decembar 2017 | 19:13

    Ova je prelijepa djevojka ,nimalo ustogljena sto je tipicno za englesku...

  • Yuuba yanky

    22. decembar 2017 | 19:48

    Prosek svaka treća u Srbiji bolja od nje..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA