≫ 

Svaka dama mora da je ima: Seksi haljina koja već decenijama idealno stoji ženama svih oblika tela

Još od kako se prvi put pojavila 70-ih godina prošlog veka jedna haljina nosi titulu univerzalne haljine koja pristaje svim ženama

  • 2

Slavna modna kreatorka Dijana von Furstenberg koju je ova haljina proslavila danas slavi 71. rođendan i zahvaljujući njoj mnoge žene izgledaju prelepo u svim prilikama jer ova haljina pristaje svakoj figuri i izvlači ono najbolje iz nje.

POSEBNA METODA: Devojke su počele masovno da koriste ulje za čišćenje lica, a rezultati koje su dobile su fantastični

Reč je o haljini na preklop koja se prvi put pojavila 30-ih godina prošlog veka u krojačkoj radnji italijanske kreatorke Else Skjaparel. Desetak godina kasnije našla se i na američkom tržištu gde je predstavila kreatorka Kler MekKardel.

A post shared by StyleAndStrike (@streetstylechic) on

Haljina nije doživela neki uspeh sve dok joj se 70-ih godina nije posvetila Dijana von Furstenberg. Midi model napravljen od materijala koji se preklapa i veže u struku postigao je veliku popularnost odmah pošto ga je kreatorka lansirala.

A post shared by Sorelle Collection (@sorelle_collection) on

Reč je o vrlo senzualnom kroju koji laska baš svim ženama bez obzira na oblik i veličinu tela koji je sve oduševio. Haljina je uskoro postala simbol svojevrsne seksualne revolucije i seksualnog buđenja žena. To je označilo oslobođenje žena od strogih krojeva koji su sputavali senzualnost dugmićima i podarila im ženstveni model koji maksimalno naglašava figuru i ističe ono najlepše na njoj, piše NovaTV.

A post shared by New Times Boutique (@newtimescr) on

Jednom prilikom dizajnerka je prokomentarisala da su dosadni rajsferšlusi prava noćna mora ako ne želite da probudite muškarca dok mu se iskradate iz kreveta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran M

    2. januar 2018 | 16:29

    Ma ako je dobra gospodja svaka haljina i suknja dobro stoji..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA