≫ 

KOME BOLJE STOJI: Princ Filip iskopirao čuveni stajling britanskog princa (FOTO)

Kraljevska porodica Karađorđević pokazala je prvi put javnosti najmlađeg princa koji je ostao u senci svog oca

  • 17

Princ Stefan Karađorđević predstavljen je prvi put javnosti, ali ga je u senku bacio njegov otac Filip čiji stajling nam je odmah privukao pažnju jer je sličan imao princ Vilijam.

Prve fotografije malog princa Stefana: Zbog njegovog rođenja je zvonilo svih 49 zvona Hrama Svetog Save

Plavi džemper preko bele košulje, nešto ranije mogli smo da vidimo kod britanskog prestolonaslednika princa Vilijama. Kao poznate ličnosti, njih dvojica privlače pažnju, a ova situacija nam je baš simpatična.

Foto: AP/Tanjug/Milena Đorđević

Izgleda da se princ Filip izborom garderobe za ovu priliku vodio time da je bolje i iskopitrati nečiji stajling nego napraviti modni kiks kada su sve oči javnosti uprte u vas. Ipak princ Vilijam ima čitavu armiju ljudio iza sebe koji mu biraju odeću i šta će kada da obuče, pa je najbolji primer svima kako se treba obući u ovakvim situacijama.

Jako važan događaj poput ovog podrazumevao je savršenu pojavu oba roditelja, koji su prvi put pokazali svog nasledniak javnosti. Ostaje na vama da procenite kome bolje stoji.

Daljinac

(M.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga

    2. mart 2018 | 18:17

    voleo bih da neko objasni narodu odakle i od kojih para se zivi na belom dvoru?ko sta placa, kako i koliko?zar je to tolika tajna?

  • Dusanka

    2. mart 2018 | 19:27

    Toliko oni “vole “Srbiju da niko nezna srpski jezik !Ni otac ne zna a ni sinovi .Onaj ko se oseca kao Srbin (ili bilo koja druga nacionalnost)nauci maternji jezik i nauci i decu .Mnogi nasi ljudi ,raseljeni su posvetu nauce decu i citanje i pisanje i govor .Koliko je Karadjordjevicima bilo vazno da znaju jezik vidi se iz prilogenog .Koliko su oni zaista ,po krvi Srbi .Ali tu im je toplo ,jer ima budala na pretek

  • DARKO 100%

    2. mart 2018 | 17:44

    Po cemu su oni kraljevska porodica,voleo bi nekog strucnjaka da pojasni to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA