≫ 

SVIM SRCEM UZ ORLOVE: Miss Srbije Ivana Trišić krasi novi Telegraf modni editorijal (FOTO) (VIDEO)

Zvanično najlepša devojka u Srbiji svim srcem je uz našu reprezentaciju

  • 1

Orlovi se u Rusiji hrabro bore za titulu svetskih prvaka u fudbalu, a prelepa Miss Srbije Ivana Trišić svim srcem navija za naše momke i šalje im najlepše reči podrške.

Najlepša žena Srbije navija za Partizan (FOTO)

Ivana ima 23 godine, rođena je u Beogradu i student je četvrte godine Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Osvojila je titulu Miss Beograda i Miss Srbije, a u decembru ove godine takmičiće se za titulu najlepše žene sveta u Kini.

Foto: Aleksandra Bogićević

- Pripreme za putovanje u Kinu, gde će se u gradu Sanja održati prestižno takmičenje, su uveliko u toku i jako sam uzbuđena zbog toga, rekla je Ivana za Telegraf.rs.

Mlada misica se pored manekenstva bavi i novinarstvom i humanitarnim radom, zbog čega je inspiracija mnogim mladim devojkama.

- Najveća nagrada pored pobede na izboru za Miss je to što sam se zaposlila kao novinar i postala medijsko lice. Zaljubila sam se u tv kameru i naučila da svakodnevno sama snimam, montiram, pišem tekstove. A najviše volim kada sam u ulozi voditelja i kada radim intervjue, dodala je Ivana.

Foto: Aleksandra Bogićević

Kao mlada žena koja je svesna da zdravlje treba pre svega sačuvati, Ivana se bavi humanitarnim radom i trudi se da ženama skrene pažnju na to koliko su preventivni pregledi važni u ranom otkrivanju raka grlića materice.

- Bavim se humantiranim radom i želim da svoj položaj kao Miss Srbije i novinar iskoristim da pomognem ženama i podignem njihovu svest o ovoj opakoj bolesti koja svakodnevno odnese živote mnogih žena, sa čime se na žalost suočila i moja porodica. Pokrenula sam projekat o podsticaju žena da odlaze na redovne ginekološke preglede, radi prevencije raka grlića materice jer znam koliko ova bolest može da bude opasna, skrenula je pažnju Ivana.

Foto: Aleksandra Bogićević

Kako je Svetsko prvenstvo u fudbalu u jeku i naši reprezentativci se lavovski bore za titulu, Ivana nam je otkrila da je svim srcem uz Orlove i da slavi svaku njihovu pobedu.

Foto: Aleksandra Bogićević

- Sportskog sam duha i svim srcem sam uz reprezentaciju Srbije. Pobeda je samo što su otišli na svetsko prventstvo, a navijam da donesu i dobre rezultate. Velika mi je želja da uskoro uradim intervjue sa našim reprezentativcima. Nadam se da će i oni navijati za mene u decembru, rekla nam je Ivana uz osmeh.

Foto: Aleksandra Bogićević

Miss Srbije nam je otkrila da fudbal gleda uglavnom sa tatom i navija glasno i svim srcem. Obavezan deo Ivaninog stajlinga ovih dana je dres naše rešrezentacije uz koji sa nestrpljenjem očekuje nove pobede našeg tima.

Foto: Aleksandra Bogićević
Foto: Aleksandra Bogićević
Foto: Aleksandra Bogićević
Foto: Aleksandra Bogićević
Foto: Aleksandra Bogićević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA