≫ 

Najprovokativniji bikini ikada - opasno je seksi, ali mogu da ga nose samo žene sa ovakvim grudima

Taman smo pomislili da će bikini u brazilskom stilu da bude hit ovoga leta kada nam stiže jedan novitet

  • 5

Australijska marka kupaćih kostima Cantik objavila je fotografiju na kojoj manekenka nosi izvrnuti kupaći koji će biti pravi hit ovoga leta na plažama i bazenima i prilično je izazovan. 

Kupaj se u džaku i od*ebi! Karleušu isprozivali zbog najperverznijeg kupaćeg ikada, posle njenog odgovora niko se više neće usuditi na to! (FOTO)

Za razliku od klasičnog bikinija gde je gornji deo u obliku trougla, kupaći ostavlja rupu u sredini grudi koja naglašava dekolte i deo ispod grudi više nego bilo koji drugi do sad.

Објава коју дели Valentina Fradegrada Bada$$ B. (@valentinafradegrada) дана

 

Trik je u tome da sami možete da napravite ovakav bikini od onog koga već imate u ormanu. Veruje se da ga je izmislila italijanski model Valentina Fradegrada, a sve što trebate da uradite je da vežete čvor na gornjem delu bikinija i da tako napravite veći razmak nego obično na sredini grudi.

Објава коју дели ♛ Taylor Mega ♛ (@taylor_mega) дана

 

Jedini problem je u tome što ovaj bikini stoji zahvaljujući grudi, a ne zahvaljujući trakicama. Jedan talas je dovoljan da vam strgne ovaj bikini . Pojedini koji su imali prilike da vide ovaj bikini ističu da je on samo za poseban tip grudi.

Објава коју дели Vyvan Le (@vyvan.le) дана

 

- Moje grudi bi samo ispale kroz ovu rupu, napisala je jedna žena dok je druga prokomentarisala kako gluplju stvar nije skorije videla.

VIDEO: Kako će muškarci izdržati? Ovo je najprovokativnija haljina

(Telegraf.rs/www.dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mirko

    30. jun 2018 | 11:27

    Evo ja kao muskarac mogu da kazem da je ovo glupost! Ovaj bikini je samo za instagram i to za devojke sa silikonima, nijedna devojka sa prirodnim grudima ne moze ovo da nosi.

  • ...

    30. jun 2018 | 11:09

    Možete sami da napravite, ako vam je hirurg predhodno napravio silikone...

  • blam me

    30. jun 2018 | 11:58

    boze ti meni pomozi molim te

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA