≫ 

Prošetala je pistom dojeći ćerku, a onda su usledili komentari kakve baš niko nije očekivao (FOTO) (VIDEO)

Njena šetnja pistom dok je dojila ćerku je pozdravljena kao "inspirišuća"

  • 8

Model koji je na pistu doneo novi pozitivan trend "dojenja beba" je bez sumnje Mara Martin. Njena šetnja pistom dok je dojila ćerku je pozdravljena kao "inspirišuća". Mara Martin je nosila svoju petomesečnu kćerku Ariju tokom revije sportskih kupaćih kostima.

Hiljade turista je izglasalo: Ovo je najbolje ostrvo u Evropi (FOTO)

Ona je bila jedna od 16 finalista izabranih da učestvuju u ovoj reviji, zajedno sa drugim ženama uključujući paraolimpijku Brenu Hikabi. Nakon njenog nastupa, mnogi su joj poslali svoje poruke podrške, zahvaljujući joj na "normalizaciji" dojenja.

Mara je nosila zlatni bikini dok je nosila ćerku, koja je imala slušalice kako bi bila zaštićena od buke gomile i muzike. Mnogi ljudi i mediji su joj odali priznanje i uputili pohvale zbog ovog čina.

Kao odgovor, ona je na svojoj Instagram stranici napisala: "Ne mogu da verujem da ispunjavam medijske stranice i naslove, jer radim nešto što radim svaki dan. To je tako ponižavajuće i nestvarno. Tako sam zahvalna što mogu da podelim ovu poruku i nadam se da ću normalizovati dojenje i pokazati drugima da žene mogu sve!"

Foto: Profimedia / Mara Martin je dojila svoju bebu tokom revije kupaćih kostima

video Od sada će i očevi moći da doje bebe:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    17. jul 2018 | 17:34

    Meni je ovo dno dna. Bespotrebno forsiranje feminizma. Cemu? I prije su zene radjale, zasto je to sad ne znam, centar svega. Doji gdje hoces, niko te ne dira. Drustvene mreze unistavaju dostojanstvo.

  • Sveti.

    17. jul 2018 | 17:49

    Fantasticna slika .👍Sve pohvale.

  • Desanka

    17. jul 2018 | 15:37

    Ovo je toliko fino prava prirodna pojava ovako su nase majke vezale decu uza sebe i isli da rade u polju i radile sve kucne poslove koje nju savetova da izade na pistu svaka cast lep pozdrav bravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA