≫ 

Spojila je nespojivo: Kim Karadašijan nas je opet zgrozila svojim izgledom (FOTO)

Kardašijanke su ove nedelje nastavile snimanje porodičnog rijalitija i tom prilikom pokazale da ne odustaju od nekih modnih komada

  • 14

Navikli smo da ih viđamo u različitim izdanjima, ali smo se nadali da će Kim Karadašijan ovog leta odustati od groznog trenda za koji se nadamo da neće uspeti da ga vrati na modnu scenu.

Guza nikad veća i nikad bliža: Kim Kardašijan objavila brutalnu seksi fotku od 1,7 miliona lajkova (FOTO)

Ona uporno pokušava da vrati u modu nošenje čarapa i papuča. Videli smo je u ovakvim izdanjima još par puta i to u pokušaju da reklamira modni brend njenog supruga jer su čarape i papuče deo njegove najnovije Yeezy kolekcije.

Foto: Profimedia

U svojoj kombinaciji spojila je nespojivo: crnu košulju i biciklistički šorts koji ima na sebi iscrtane mišiće. Samo da je papuče i čarape ostavila kod kuće nekako bismo joj i oprostili. Ovako, teško.

VIDEO: Zašto se Kim Kardašijan posle dve godine vratila na mesto zločina?

(Telegraf.rs/index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lea

    21. jul 2018 | 14:21

    Nek se amerikancine oblace kako hoce moze im se nego meni smesno sto ove nase nazovi poznate devojke imitiraju te amerikancine.

  • Sasa

    21. jul 2018 | 11:57

    Muske noge

  • Wien

    21. jul 2018 | 10:59

    Pogledajte kako stvarno izgledaju noge Kardasijanke da ne slinite svakodnevno....pogledajte samo koljena i potkoljenice....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA