≫ 

Manekenke sa tri dojke na pisti potpuno ostavile publiku bez teksta na modnoj reviji u Milanu (FOTO)

Modna marka GCDS je otkrila bizarni trend za predstojeću sezonu proleće / leto 2019

  • 2

Modeli sa tri dojke su obeležili reviju modnog brenda GCDS na nedelji mode u Milanu. Ova modna marka je pokazala svoju kolekciju "rave-ready" na modelima koji nose protetske dojke koje vire ispod sportskih grudnjaka.

Njen život je i dalje misterija: Zbog čega je princeza Dajana i nakon kraja braka nosila verenički prsten?

Bizarni trend podseća na tri dojke koje je imala glumica Licija Naf u filmu "Total Recall" (tolatlni opoziv) iz 1990. godine u kom je glavnu ulogu glumio Arnold Švarceneger.

Modeli sa tri dojke su obeležili reviju modnog brenda GCDS na nedelji mode u Milanu Foto: Guliver/Andreas Rentz/Getty Images

Zajedno sa trećom dojkom, modeli su nosili čizme dužine iznad kolena ili sandale sa visokim platformama. Kolekcija za predstojeću sezonu proleće / leto 2019, je predstavljena na pisti koja je bila osvijetljena neonskim znakovima na kojima je pisalo "GCDS Corp je vaš jedini Bog". Naziv GCDS je akronim od punog naziva "Bog ne može da uništi Streetwear" , a brend je italijanskog porekla.

Ovaj brend je postao jedan od najtraženijih brendova današnjice, zahvaljujući svojoj ikoničnoj grafici i upečatljivim sloganima, kao i neobičnoj adaptaciji ženskog tela. GCDS je prikazao i kolekciju obuće i torbi sa likovima iz Pokemona.

Manekenke su izgledale kao iz filma "Totalni opoziv" Foto: Guliver/Andreas Rentz/Getty Images

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA