≫ 

Izmamite uzdahe: Milana Kozarev u zavodljivim modelima prestižnog brenda Bonatti u novom Telegraf modnom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Za sve ljubitelje suptilnog zavođenja i prefinjenog donjeg veša Bonatti je pripremio prava iznenađenja

  • 8

Zavodljivost i seksepil dolaze iznutra, ali ono što je glavno oružje žena koje zavode jeste donji veš brenda Bonatti u kome se svaka dama oseća zavodljivo, senzualno i seksi.

Zavirite u svet nove Bonatti kolekcije i otkrijte šta vam donosi ovog proleća. Oplemenjena romantičnom čipkom, glamuroznim detaljima učiniće vašu svakodnevnicu drugačijom.

Uz donji veš koji oplemenjuje našu intimu svaka od nas može uživati u vatrenoj energiji boja, komforu i lagodnom osećaju, upakovanom u unikatnu ženstvenost i glamur. Donji veš je onaj magičan tajni sastojak koji svakoj ženi pruža samouverenost, sigurnost, podršku. U pravom donjem vešu ona je sebi savršena i samim tim zrači lepotom, jer dobar osećaj pre svega dolazi iznutra. Baš takav oslobođen i ženstven osećaj pružiće vam nova kolekcija donjeg veša Bonatti.

Foto: Janko Maslovarić

Brushalteri, čipkani donji veš, pamučni donji veš, pidžame, neseseri, papuče, spavaćice, ogrtači,

bebi dol, majice, bodi – potražite u najbližoj Bonatti radnji ili na bonatti.rs.

Predivne modele u novom Telegraf modnom editorijalu ponela je prelepa Milana Kozarev. Milana je fotomodel iz Novog Sada, ima 26 godina i apsolvent je na Agroturizmu na Univerzitetu u Novom Sadu.

Foto: Janko Maslovarić

- Modelingom se bavim već dve godine. Na samom početku karijere sam provela tri meseca u Indiji koja je ostavila prelep utisak na mene i rado bih je posetila opet. Nisam vezana ni za jednu modnu agenciju, freelacer sam, jednostavnije mi je kada sama izaberem gde, kada i sa kime ću raditi, navodi Milana.

U formiranju njene ličnosti najveći uticaj je imala njena majka, a svaki njen savet joj je od velike važnosti.

Foto: Janko Maslovarić

- Volim muziku sedamdesetih i osamdesetih godina, koje imaju kvalitetan tekst i još kvalitetniju muziku. Kao i filmove koji izazivaju najdublju emociju, kaže Milana.

- Veoma sam porodična. Za deset godina vidim sebe kao majku troje zdrave i srećne dece, rekla je za Telegraf.rs ova mlada dama.

Foto: Janko Maslovarić

- U ljubavi tražim pažnju i poverenje. Zauzeta sam. Zabavno je i nadasve lepo imati uz sebe nekog od koga možeš mnogo da naučiš, rekla je Milana.

Zahvaljujemo je šminkerki Natasi Miljkovic i hotelu Mark u čijim su prostorijama nastale ove prelepe fotografije.

Foto: Janko Maslovarić
Foto: Janko Maslovarić
Foto: Janko Maslovarić
Foto: Janko Maslovarić
Foto: Janko Maslovarić
Foto: Janko Maslovarić
Foto: Janko Maslovarić
Foto: Janko Maslovarić
Foto: Janko Maslovarić
Foto: Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA