≫ 

Princeze zaslužuju samo najbolje: Megan Markl otkrila mnogo toga o sebi kada je odbila da nosi jeftine najlonke

Kada je reč o modi, ona retko kada greši

  • 2

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl oduševljava nas svojim stilom od prvog dana kada je kročila u Bakingemsku palatu, ali ima i ona dana kada napravi neki propust.

Dok većina Britanki nejčešće nosi najlonke domaćeg brenda M&S, one su za Megan obično smeće. Ona je svoju asistentkinju poslala da joj kupi skuplje najlonke marke Wolford pre izlaska u javnost nakon kraljevskog venčanja.

Foto: Tanjug/AP

Uoči proslave 70. rođendana princa Čarlsa Megan je digla pravu frku, jer je najlonke koje su joj doneli nazvala običnim smećem i tražila da joj kupe druge.

- Pre rođendana u vrtu Bakingemske palate, Megan je tražila najlonke i poslala je asistentkinju po njih. Ona joj je rekla da će skoknuti do M&S-ove radnje, ali Megan se to nije svidelo. Tada je svim aprisutnima rekla “Nećete me poslati u smeću, hoću Wolford”, otkrio je izvor blizak palati.

Pakovanja od dva para M&S-ovih čarapa koštaju oko 800 dinara, ali je zato cena Wolford-ovih za samo jedan par najlonki oko 5.000 dinara. Uprkos tome što je nosila skupe najlonke, javnost ju je veoma kritikovala zbog lošeg izgleda najlonki jer su bile dosta svetlije u odnosu na njen ten.

Foto: Profimedia

Britanski mediji su ovo objavili nakon otkrića da je treća asistentkinja vojvotkinje od Saseksa dala otkaz za manje od godinu dana. Naime, Ejmi Pickeril koja je do sada bila Meganimna desna ruka odlazi iz palate čim se Megan porodi.

Megan neretko krši kraljevska pravila oblačenja koja dame obavezuju da nose najlonke, a priča o nošenju Wolford-ovih čarapa naljutila je patriotski raspoložene Britance koji bi voleli da Megan češće nosi odeću domaćih kreatora i proizvođača.

VIDEO: Polusestra Megan Markl oplela po vojvotkinji: Uništiće Harija kao i našeg oca:

(Telegraf.rs/index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I

    13. mart 2019 | 12:08

    Kompleks je cudo! Koliko god da su ti puder ili carape beli,mama ti je crna kao noc! I nemas se cega stideti zbog tog. Lejdi D nisi i nikada neces biti zena koja je odbijala rukavice dok je pruzala ruku osbama obolelim od side. A ti carape od 5000 din mozes nositi na nogama koje ne vrede 5 para,ne vredi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA