Hvala vam što ste imali seks: Neobičnom porukom na zidu zahvalila se roditeljima što su "napravili" nju i brata

Niko ne može da vas iznenadi kao deca

  • 2

Jedna majka je podelila poruku koju joj je njena osmogodišnja ćerka ostavila na zidu sobe, a koja je bila pravi šok za nju.

Izgubljena i zaboravljena Dajanina ćerka: Brisala je nos o njenu maramu, princeza nije htela da je napusti, a onda se desila kobna nesreća (FOTO)

Libi Bojns zahvalila se svojoj mami što je rodila nju i njenog brata zanimljivom porukom koja je pokazala da devojčica ima smisla za humor, ali i da zna odakle dolaze bebe.

-Volim vas, mama i tata. Hvala vam što ste imali seks zbog koga smo ja i Oskar došli na ovaj svet, napisala je mala pametnica.

Roditelji Sofi i Mark bili su prvo bili šokirani, a onda su prsli u smeh kada su videli šta im je njihova princeza napisala.

A post shared by Lilly Walford (@sophieboyns) on

-Oskaru je to isto bilo smešno jer je poruka sadržala reč “seks”, rekla je Sofi.

Ona je dodala da je poruku videla kada je otišla da poljubi svoju devojčicu za laku noć. Libi je poželela da od Deda Mraza ove godine dobije veliku tablu za pisanje jer želi da postane učiteljica.

Obično bi pisala kratke poruke kako bi rekla roditeljima da ih voli. Ovoga puta je iznenadila oba odrasla roditelja svojim izborom reči, piše Independent. Roditelji, koji su bankari, rekli su da su sa svojom decom uvek iskreni u razgovorima o seksu. Dodali su da je njihovo dete jako promišljeno i da se ne boji da iskaže svoje misli.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA