≫ 

Pitao je oca da prestane da ga prati u školu, a on mu je spremio osvetu kakvu će pamtiti do kraja života (FOTO)

Lako je biti roditelj maloj deci, ali kada ona porastu i postanu samostalni tinejdžeri, roditeljstvo može postati prava gnjavaža

  • 4

Roditelji, su uvek tu za vas, hrane vas i oblače, ali umeju i da vas osramote. Pogotovo ako ste tinejdžer, pa više ne želite da vas oni prate u školu.  To je bio slučaj i sa jednim tinejdžerom Rajanom, kome je otac Dejl redovno mahao kada školskim autobusom krene u školu. Dejl je zamolio svoju mamu Rošel da spreči Dejla da to radi svako jutro, a dalje možete da pretpostavite.

Zašto nikad, ali baš nikad ne možete da pročitate rukopis lekara?

Na Rajanov užas, a Dejlovo veliko zadovoljstvo, otac ne samo da je odlučio da nastavi da maše svom sinu pred autobusom, već je to počeo da radi u kostimima. Ali, to nije bila samo jednodnevna slatka osveta, već čitav projekat koji je trajao 170 školskih dana.

- Kada sam ga video prvi dan bio sam u šoku. Ne želiš baš da ti otac obučen u venčanicu svako juto maše pred celim razredom. - rekao je Rajan.

- Ja se nadam da ću mu ovako mahati do kraja života. - rekao je, kroz osmeh, Dejl.

Dejl na Fejsbuku poznatiji kao "Wave At The Bus Da," je širom sveta postao poznat kao tata koji se pojavljuje u najrazličitijim kostimima i tako ispraća svog sina u školu. On nikada nije ponovio isti kotim, a provodi puno vremena praveći ih. Mama Rošel sve to fotogrfiše i piše blog o avanturama svog supruga.

Rajan je sada odrastao, ima 19 godina i služi kao crkveni misionar u Liberiji, zapadnoj Africi. Pretpostavljamo da mu kostimi njegovog oca, trenutno, jako nedostaju.

1.

2.

3.

4.

5. 

6.

7.

8.

9.

10.

VIDEO: Lažirala prosidbu ispred oca, on samo što nije umro

(Telegraf.rs / Izvor: boredpanda.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada

    2. septembar 2018 | 12:54

    Svaka mu čast.

  • Cika Velja

    2. septembar 2018 | 14:26

    E pa gosn pastore u Afriki...jel vidis tamo sta bi silna deca dala za bilo kakvog oca...a onda pogledaj svog!!! Mi odavde vidimo heroja tvog zivota!!!

  • Jana

    2. septembar 2018 | 21:17

    Kad neko ima u zivotu nesto taj nezna da ceni za razliku od onih koji nemaju mnogo toga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA