Sedmi dečiji likovni konkurs Forma Ideale (FOTO)

Polazak u školu označava verovatno najvažniji period u odrastanju svakog deteta, a šanse i izazovi u kojima mališani stiču iskustvo i mogućnost da iskažu sve svoje talente, predstavljaju obaveznu etapu u školovanju i vaspitanju

  • 0

Na sedmom dečijem likovnom konkursu Forma Ideale "Nacrtaj, oboji i osvoji!" za mališane koji ove godine polaze u prvi razred osnovne škole i predškolsko, mogućnost da učestvuje ima više od pedeset hiljada mališana iz cele Srbije.

Polazak u školu označava verovatno najvažniji period u odrastanju svakog deteta, a šanse i izazovi u kojima mališani stiču iskustvo i mogućnost da iskažu sve svoje talente, predstavljaju obaveznu etapu u školovanju i vaspitanju.

Veliki likovni konkurs "Nacrtaj, oboji i osvoji!" Forma Ideale, koji je zbog masovnog učešća prvaka i predškolaca ranijih godina, označen kao manifestacija od nacionalnog značaja, tokom septembra se organizuje u svim zainteresovanim školama i predškolskim ustanovama u celoj Srbiji. Mališani imaju šansu da svoju kreativnost iskažu na način koji odaberu, na temu "Moja idealna soba", dok će učiteljice i učitelji, kao i vaspitači u predškolskim grupama koji su se prijavili za učešće na konkursu, pomenute radove poslati organizatoru konkursa. Podsećamo, prijava na konkurs je omogućena tokom septembra.

Foto: Promo

Najtalentovaniji mališani, čiji crteži na temu "Moja idealna soba" budu proglašeni najboljima, osvojiće brojne vredne nagrade: dečije sobe, ležajeve, vreće za sedenje i sveske. Pristigli radovi u tehnici po izboru biće ocenjivani tokom oktobra, a proglašenje najboljih i dodela nagrada biće organizovana 10. novembra u salonu Forma Ideale u Beogradu.

Mališani, njihovi roditelji i škole i predškolske ustanove zainteresovane za učešće na konkursu sve informacije mogu dobiti na kontakt telefon 034/308 100 ili na e-mail:  deciji.konkurs@formaideale.rs.

Više informacija možete potražiti na sledećem linku OVDE.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA