≫ 

Mirka Vasiljević ambasadorka 14. Kids Fest-a (FOTO)

Od 15. do 21. oktobra u bioskopima širom Srbije

  • 6

Glumica Mirka Vasiljević, koja se proslavila ulogama u čuvenom filmu ‚"Mi nismo anđeli 2" i seriji "Ljubav, navika, panika", postaje ambasadorka 14. Dečijeg filmskog festivala KIDS FEST-a. Kao i poslednjih 14. godina, Dečiji filmski festival će moći da posete mališani iz Beograda, Novog Sada, Niša i još preko 30 gradova Srbije.

- Veoma sam srećna što ću biti deo ovog divnog festivala. Kao majka, dosta vremena provodim sa svojom decom, pa tako imam priliku da zavirim u njihov mali svet. Njihovo detinjstvo mi dozvoljava da se prepustim igranju i maštanju i da se ponovo vratim u bezbrižne dane koji su za nas odrasle luksuz. Baš iz tog razloga će mi ovaj oktobar biti zaista poseban , jer ću moći da se pridružim jednom velikom događaju koji sve nas roditelje raduje skoro koliko i decu - izjavila je Mirka.

Foto: Promo/ Danilo Polovina

Festival će ove godine predstaviti 16 filmova. Neke od njih ćemo gledati po drugi put na KIDS FEST-u, a neki će biti prvi put prikazani našoj mlađoj publici. Ferdinand, bik sa velikim srcem koji je sve samo ne strašan, biće repriziran ove godine na festivalu, i moći ćemo da ga gledamo isključivo kroz 3D naočare. Za one koji vole avanturu i prelepe pejzaže, stiže dokumentarni film o našoj čudesnoj planeti – ‚"Fantastičan dan na planeti Zemlji’". Najmlađi će moći da se druže sa Cirklinom i princezom Koko, veselim brodićem spasiocem, Patom i Matom koji su uvek tu da reše problem koji su sami napravili, i još mnogo drugih zabavnih likova.

Foto: Promo/ Danilo Polovina

Pored svih zanimljivih i poučnih filmova, i ove godine će, pored projekcija, biti organizovane radionice koje će deca obožavati. Kreativnost i dobar provod su zagarantovani!

Foto: Promo/ Danilo Polovina

Kombank Dvorana u Beogradu će biti centar dešavanja Dečijeg filmskog festivala, ali će mališani moći da gledaju filmove i u bioskopima "Cine Grand Capitol Park Rakovica", "Roda Cineplex", "Fontana" i "Tuckwood". U Novom Sadu, Pančevu, i Zrenjaninu filmovi će biti prikazivani u bioskopima "CineStar Cinemas", a novosađani će imati još jedno mesto okupljanja u bioskopu "Arena Cineplex". Centar dešavanja festivala u Nišu će biti bioskop "Vilin grad".

Foto: Promo/ Danilo Polovina

Cene karata za Dečiji filmski festival će i ove godine biti pristupačne za publiku, posebno za grupne posete.

VIDEO: Ne mili mi se: Evo zašto Mirka Vasiljević još neće da se uda za Vujadina Savića

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    18. septembar 2018 | 19:29

    Opasna ribetina

  • Qwo

    18. septembar 2018 | 20:01

    E kad bi sve njene vrsnjakinje pratile njene stope. Majka,prirodna, mlada i svaka joj cast za sve ostale uspehe u zivotu.

  • Srbin

    18. septembar 2018 | 20:26

    Ko je nije video uzivo moze samo da lupa da je ovaka i onakva ali je jedno sigurno da je naj bolja i naj lepsa riba i mama od svih javnih licnosti i veoma prijatna lagcina ... ribetina...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA