≫ 

Seksi igre iz bivše Jugoslavije o kojima vam roditelji neće pričati i od kojih se diže kosa na glavi

Seksi igre nisu uvek nailazile na odobrenje javnosti, a 80-ih i 90-ih su izazivale strah kod mnogih roditelja

  • 8

Najveću paniku među roditeljima izazivale su igre "punjena patka", "lepeza" i "kameno lice" za koje su mnogi pričali da ih se deca igraju na rođendanima i kada roditelji nisu kod kuće.

U takozvanoj igri “punjena patka” učestvuju pet dečaka i pet devojčica u praznom stanu. Izabrana devojčica treba da zadovolji svu petoricu dečaka, a ako ne uspe ona mora da plati kaznu i bude njihova žrtva sa kojom će svako od njih imati seksualne odnose jedan za drugim.

Devojčica koja ne bi uspela da zadovolji sve dečake bila bi žrtvovana. Foto: Pixabay.com

Igre koje su se upražnjavale 70-ih i 80-ih godina prošlog veka bile su veoma problematične. To je bilo vreme kada je seks bio tabu tema, a prvi seksualni odnosi su se dešavali tek po završetku srednje škole. Tada se pričalo o igrama poput “lepeze” i “kamene face”.

Pravi skandal izazvao je naslov u novinama koji ukazuje da se mladi Beograđani na rođendanima zabavljaju tako što orgijaju. Tada se pričalo da su fote zamenjene mnogo girim igrama, od kojih se roditeljima dizala kosa na glavi.

U “lepezama” devojčice na žurki stanu u krug, nagnu se jedna ka drugoj, spoje lica  i tako formiraju lepezu, dok ih dečaci zadovoljavaju od pozadi.

Foto-ilustracija: Profimedia

Kamene face” su se igrale tako što bi dečaci seli u krug oko okruglog stola preko koga je bio stoljnjak do zemlje. Jedna devojčica bi se zavukla ispod stola i oralno zadovoljavala nasumično dečake koji nisu smeli da promene facu i time odaju da su upravo oni ti koji primaju oralni seks. Igralo se na ispadanje, a dečaci su međusobno pogađali ko je žrtva.

Kasnije se pričalo da je sve to izmislio jedan novinar u nedostatku dobre priče, ali je već bilo kasno jer su deca već dobila ideju kako da se zabavljaju kada im roditelji nisu kod kuće. U odsustvu hrabrosti za tako ekstremnim igrama, momci su navodno nabavljali afrodizijake poput španske mušice i johambin, sipali bi ih devojkama u piće i čekali reakciju. U većini slučajeva bi sipali devojkama ricinus, a ne pravi afrodizijak samo kako bi se kasnije hvalili drugarima da su izazvali neke reakcije.

Johambin je afrodizijak koji se daje krupnoj stoci za jačanje polnog žara. Učestalo korišćenje deluje toksično i može da ubrza puls, ošteti srce i bubrege, a to dovodi do trajnih posledica po celokupno zdravlje.

VIDEO: "Stisni snajka, ako nećeš ja ću da bušim"

(Telegraf.rs/noizz.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xx

    8. mart 2019 | 08:51

    Zavisi s kakvim drustvom si se druzio,recimo u mom krugu nije bilo toga,u to vreme nisam ni znala da to postoji,tek kasnije sam cula za tako nesto,znaci nisu svi to radili!!!

  • Lju

    8. mart 2019 | 08:47

    Prvi put cujem za ove igre sexsi!?

  • sale

    8. mart 2019 | 07:11

    Da, da, muski seksi snovi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA