≫ 

Ona je Instagram zvezda koja besplatno putuje svetom, a sada otkriva tamnu stranu svog "posla iz snova"

Pre samo deset godina Instagram zvezde i influenseri nsu ni postajali

  • 6

Sada se situacija bitno promenila i njihov uticaj je sve veći. Dok se većina nas bori da napravi dobru fotku ručka ne bi li prikupili koji lajk, neki korisnici ove mreže putuju svetom, žive punim plućima i za to bivaju još i plaćeni.

Koja devojka na ove dve fotografije je spremna da izvrši samoubistvo? Nikada ne biste pogodili, istina je mnogo strašnija (FOTO)

Dari Bubamari UGASILI profil na Instagramu, a razlog je potpuni šok! (FOTO)

Objavila je sliku sebe pre i posle fotošopa - da li možete da vidite šta je sve promenila? (FOTO)

Ali, pre nego što donesete sud o nekome, potrudite se da se zamislite u koži te osobe. Biti prisutan toliko na Instagramu i nije tako zanimljivo.

Putujući fotograf Nikola Isterbaj, koja ima 250.000 pratilaca i koja je proputovala 46 zemalja na 5 kontinenata, može da vas navede da joj zavidite, ali ona je otkrila kako zapravo sve izgleda bez filtera.

Nikola je odlučila da tokom studija uradi nešto potpuno dručačije i krene putem koji je potpuno nepredvidiv i nestabilan.

"Bila je to najstrašnija i najbolja odluka koju sam ikada donela", rekla je ona.

Morala je da podnese neke žrtve. Prvo što je uradila jeste da se vratila kod roditelja kako bi uštedela novac. Prve dve godine njena putovanja su bila bazirana na radu na pojedinim poslovima, kao što su slikanja venčanja i nekih prosalava i obezbeđivala su joj malu zaradu.

"Morate za zapnete jako na početku. Putovala sam dve godine pre nego se nešto značajno desilo. U tome je caka - morate da pustite da prođe neko vreme, da sakupite sadržaj pre nego se nešto desi", objašnjava.

Njen blog je nakon nekog vremena zaživeo i dospeo u centar pažnje pratioca. Ona ulaže mnogo truda kako bi bila uključena u sve to i imala uspeha.

"Svako može da putuje. Mnogi ljudi gledaju Instagram influensere i misle kako je sve to lako i kako bi i oni to mogli da rade. Oni ne vide sve što se nalazi iza tih divnih slika. Potrebno je mnogo rada i svi mi radimo užasno mnogo", istakla je.

Njen posao je nešto najlepše što joj se desilo u životu, ali ona priznaje da to ne prolazi bez poteškoća.

"Imala sam jedan užasan let sa jednom kompanijom. Bila sam iskrena sa tim. Ne bih se stvarno okomila na neki brend bez razloga. Pokušala sam da pronađem nešto pozitivno u tome i uspostavim balans. Ja stvarno nisam takva osoba", rekla je Nikola.

Život u koferu vam dosadi posle nekog vremena. Sada kada je sve ovo za nju postalo rutina, Nikola ističe da je bitno imati neku bazu. I dalje trpi njen porodični i privatan život, jer ona nije otišla kući skoro godinu dana.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA