≫ 

Upoznajte NAJBAKSUZNIJEG turistu na svetu: Napala ga je krava, gušteri su mu pojeli svu hranu, a umalo nije UMRO na Mont Everestu

Verovatno ste i vi doživeli neki peh na putovanjima, ali njemu su ona postala prava noćna mora

  • 2

Džek Pejdž (29) je možda najbaksuzniji turista za koga ste ikada čuli, jer su njegova putovanja ispunjena raznim ružnim događajima.

Puštena krv u centru Beograda: Turista iz Britanije srčom napao čoveka

Škot srpskog porekla posle 20 godina došao u Srbiju: Prva stvar koju je primetio u Beogradu razočarala ga je za sva vremena!

Neće to meni da se desi: Jel vam sad jasno da ovako glup izgovor ne koristite kada krećete na more

Sam za sebe kaže da je možda najveći baksuz jer stiče takvu sliku o sebi kada prepričava svoje dogodovštine. Prošle godine u Indiji vozač taksija je hteo da ga izbaci iz vozila zbog krave koja se pojavila niotkuda i počela da muče na njegovu devojku. Na svu sreću, ona je uspela da pobegne, ali je potom krava napala Džeka.

Nakon toga obreli su se na ostrvu Borneo. Prvi peh doživeli su kada su saznali da je jedina prodavnica na ostrvu zatvorena. Po povratku u kamp, videli su da su im džinovski gušteri pojeli skoro svu hranu.

Naredna četiri dana su živeli na ostacima dok se nije pojavio čamac i odveo ih sa ostrva.

Foto: Profimedia/Caters News

Put na Mont Everest je nešto što neće zaboraviti. Usled penjanja doživeo je ispoljavanje simptoma zaraze parazitima koji su mu napali digestivni trakt. Nadmorska visina mu je oslabila imunitet i lek nije delovao. Džek je jedva mogao da hoda, a plašio se da će umreti jer je bio daleko od bilo koje bolnice.

U Burmi je bio zaglavljen 36 sati u vozu koji je ispao iz šina, a sve dok lokalni stanovnici nisu uspeli da podignu voz i vrate ga nazad na šine, nije znao kada će krenuti odatle.

Kada je 2015. godine rešio da poseti Černobilj, upao je u proteste. Činilo mu se zanimljivim što se našao u grupi ljudi koja je bacala paradajz na zgradu vlade, ali mu okršaj sa policijom nije bio prijatan. Na svu sreću prošao je bez velikih posledica.

Foto: Profimedia/Caters News

Njegova devojka mu uvek predlaže odmor na nekoj mirnoj plaži i uobičajenim turističkim mestima, ali on to ne prihvata. Voli da posećuje mesta koja se ne nalaze na mapama turista, ali zna da tako mnogo rizikuje. Sledeće gde bi voleo da otputuje je Avganistan, ali je ubeđen da njegova porodica neće pristati na takav podvig.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA