≫ 

Moskva ili Sicilija? - VIVA travel vas vodi na Doček 2018. godine

Vruće vino, vatromet u ponoć i mnogo muzike nude svetske metropole za predstojeće novogodišnje praznike

  • 5

Bilo da je u novogodišnjoj noći iznad 10 stepeni ili pada sneg i ledi vam se lice od hladnoće, definitivno je praznično raspoloženje dominantan osećaj.

Agencija "Viva travel" vas vodi u Moskvu i Sankt Peterburg na Doček 2018. godine – Polazak je organizovan 27.12. | 8 dana | avionom po ceni od 535€.

Novogodišnji praznici su idealna prilika da se poseti Rusija i dožive njeni veliki gradovi u punom svečanom sjaju. Pored Pariza, Rima, Sicilije organizovali smo i avio aranžman za paket Moskva – Sankt Peterburg, a koji se odavno pokazao kao obavezan u ponudi za doček nove godine. Njegov raznovrstan, bogat i kvalitetan sadržaj je ono što privlači naše putnike, te tako vrlo brzo postaju verni korisnici i ljubitelji Rusije – poručuje Tanja Živanov iz agencije "Viva travel".

Nova godina je u Rusiji najsvečaniji događaj. Atmosfera koju kreira masa veselih ljudi na ulicama, raskošna novogodišnja rasveta po kojoj je Moskva prepoznatljiva, koncerti, igre i ostala dešavanja na ulicama stvaraju jedinstven ugođaj. Na  Cvetnom tgu, jednom od top 5 centara planete, slika dočeka prenosi se širom sveta zajedno sa slikama iz Sidneja, Tokija, Londona i Nju Jorka.

Još veći razlog da se baš u Rusiji nađete u vreme novogodišnjih praznika je grad neverovatnog duha, istorije i kulture, smešten na ušću reke Neve  - Sankt Peterburg.

Foto: Promo/ Viva Travel

Najbolje arhitekte iz čitavog sveta učestvovale su u izgradnji ovog grada. Dostojevski je Sankt Peterburg nazivao "grad sa najviše predumišljaja na svetu" jer su zahvaljujući njemu inspiraciju našli najbolji ruski pisci "zlatnog veka".

Sa sigurnošću možemo reći da retko u koji grad kao u Sankt Peterburg, čovek može da se zaljubi iako ga nikada nije video, jer toliku lepotu na jednom mestu nema ni jedan grad na svetu.

Doček Nove godine na toplom ostrvu!

Foto: Promo/ Viva Travel

A na drugoj strani sveta, duša Italije – Sicilija! Agencija "Viva travel" vas vodi baš tamo, u Kataniju, Palermo, Sirakuzu, Taorminu i Savoko.

Italijani tvrde da je Sicilija "više od ostrva" i kažu da "kada vidite ovo mesto, otkrili ste ceo svet". Doček Nove godine na Siciliji je primamljivo i atraktivno iskustvo skoro kao i poseta ostrva tokom letnjeg perioda.

SICILIJA - Avionski aranžman od 5 dana i 4 noćenja  po ceni od 429€ sa polaskom 30.12.2017.

Bez obzira na to koliko se budete pripremali, čitali, gledali putopise o Siciliji, ona će vas, kada otvorite oči za njene lepote, još dodatno iznenaditi i razoružati svojim šarmom. Jer, Sicilija je naprosto drugačija, posebna, divlja i uzbudljiva, surova i magična.

Odbrojavanje počinje zato požurite sa rezervacijama, jer je broj mesta ograničen, a izbor destinacija veliki - od Budimpešte, Beča, Praga preko Venecije, Rima, Amsterdama, Pariza, pa sve do Moskve.

Svi zainteresovani mogu dobiti više informacija na internet prezentaciji agencije www.vivatravel.rs ili putem brojeva telefona 011/78 52 800 i 021/21 55 315.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA