Da li je ovo najseksi stjuardesa na svetu? Ruska lepotica je očarala ceo svet svojim izgledom (FOTO)

Kada pomislite na stjuardesu sigurno vam je u glavi prelepa žena sa savršenom frizurom, šminkom i odećom, a čini se da je Polina sve to, i mnogo više

  • 10

Besprekoran izgled i osmeh su obavezna oprema svake stjuardese koje su poznate po svojoj lepoti i ljubaznosti, a Polina Smetanina iz Rusije proglašena je za najlepšu među koleginicama.

Najstarija stjuardesa na svetu: Kad je ona počinjala, karte su koštale 12 dolara, a red letenja se pisao kredom (VIDEO)

Ona se “probila” na sam vrh ostavivši iza sebe na stotine prijavljenih žena od kojih je njih 19 ušlo u uži izbor. Polina dolazi iz Rusije, a poreklom je iz Tomska koji je najstariji grad u Sibiru. Preselila se pre nekoliko godina u Moskvu gde živi sa svojim mužem.

A post shared by BEST(i)ya (@bestiya48) on

Nakon što je pobedila na izboru za najlepšu stjuardesu 2017. godine, radnica Aeroflota dobila je i globalno priznanje za njenu lepotu.

Kako bi pobedila morala je da prođe takmičenje u talentima kao i “pitanje i odgovor” deo. Uspela je da pobedi i osvoji krunu za koju se prvobitno prijavilo 937 takmičarki.

A post shared by BEST(i)ya (@bestiya48) on

Takmičarke su morale da pokažu njihove talente, ali i da pobede u iznošenju podataka i priča o avijaciji.

Polina je dobila i najviše glasova od samih konkurentkinja, a takmičarke nisu morale kao na klasičnom izboru za najlepšu ženu da se skidaju u kupaće kostime.

A post shared by BEST(i)ya (@bestiya48) on

Prema izveštajima medija, organizatori su smatrali da bi takav defile bio bez ukusa i neprikladan za stjuardese pa im je mačiji hod, koji viđamo na izbog za Mis, bio zabranjen.

Ovo nije jedino odstupanje od klasičnog izbora. Naime, glasovi su bili podeljeni na deo koji daje žiri i deo koji daju druge učesnice.

A post shared by BEST(i)ya (@bestiya48) on

Polina je rekla kako se odlučila za posao stjuardese jer je on tako misteriozan i nerealan, a da je lepa zato što voli svoj posao i to se odražava na njen izgled.

A post shared by BEST(i)ya (@bestiya48) on

-To se odražava an moje emocije, lice, na sve. Naravno, pored toga ja se bavim i fitnesom. Ali, tajna moje lepote je ljubav, rekla je Polina.

A post shared by BEST(i)ya (@bestiya48) on

Ukupan broj prijavljenih stjuardesa iz Rusije, Kazahstana, Belorusije, Litvanije, Ujedinjenih Arapskih Emirata i drugih zemalja bio je 937, a od toga je 18 ruskih stjuardesa i jedna iz UAE ušlo u uži izbor.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša iz NIŠ

    8. decembar 2017 | 07:37

    Pa mora da bude lepa da bi se digo avion

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    7. decembar 2017 | 12:08

    Lijepa je! Ja sam četiri puta letio avionima JAT-a i sva četiri puta su bila dva stjuarda i jedna starija žena:) Jesam li ja k sreće? Lijepa je!

  • i

    7. decembar 2017 | 12:00

    Mislite da nema lepsih nasih stjuardesa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA