POŽURITE! Poslednji je trenutak da rezevišete odlične hotele po veoma povoljnim cenama!

Pri izboru hotela agenciji naglasite koju kategoriju smeštaja želite, u kom mestu i koliki budžet ste spremni da izdvojite

  • 0

Rezervacija dobrog hotela je jedan od ključnih faktora koji utiču na vaše zadovoljstvo tokom putovanja.

Zato je najbolje da organizaciju prepustite profesionalcima koji odlično rade svoj posao kako bi vam pronašli ono što želite po najpovoljnijoj ceni. Upravo je po tome veoma poznata turistička agencija "Travelland" jer u svojoj ponudi ima hotele za svačiji ukus!

Pri izboru hotela agenciji naglasite koju kategoriju smeštaja želite, u kom mestu i koliki budžet ste spremni da izdvojite. Ako želite luksuzan smeštaj od 5 zvezdica verovatno ćete morati da izdvojite nešto više novca, međutim u turističkoj agenciji "Travelland" sa "first minute" popustima čak i najbolji i najluksuzniji hoteli mogu biti veoma povoljni. Dobar primer je Xenios Anastasia Resort sa 5 zvezdica u mestu Nea Skioni, u kome su sve sobe sa klima uređajem, SAT TV-om, internet konekcijom, mini barom, sefom i fenom za kosu a za koji trenutno u "Travellandu" važe ogromni popusti.

Foto: Promo

Ako biste ipak bili zadovoljni i sa uslugom od četiri zvezdice "Travelland" će vam predložiti neke od hotela iz te kategorije poput Xenios Possidi Paradise hotela koji se nalazi, kako mu i samo ime kaže, u mestu Posidi. Pored standardnih sadržaja boraveći u ovom hotelu možete koristiti i bar, bar pored bazena, otvoreni bazen, parking, rent-a-car, restoran, saunu, teniski teren na otvorenom..

Foto: Promo

Ništa manje gostoprimljivi nisu hoteli iz kategorije za koju važe 3 zvezdice. To će vam potvrditi svi oni koji su sa "Travellandom" bar jednom odseli u Xenios Port Marina Hotelu u Pefkohoriju. Sve sobe u hotelu Xenios Port Marina imaju klima uređaj, TV, telefon, čajnu kuhinju sa šporetom i frižiderom. Hotel ima otvoreni restoran, bar pored bazena, olimpijski bazen, dečiji bazen, mini market, teretanu, igralište, teren za košarku, parking...Praktično sve što vam je potrebno!

Hotele sa manje zvezdica obično karakteristiše topla, domaćinka atmosfera poput one koju ima Xenios Loutra Beach Hotel 3* koji se nalazi na oko 300m od termalnog izvora Agias Paraskevis u blizini mesta Nea Skioni na Kasandri. Krase ga udoban smeštaj i prelepa plaža.

Foto: Promo

Xenios Dolphin Beach Hotel 3* je mali hotel apartmanskog tipa na zapadnoj strani poluostrva Kasandra, odmah pored Posidija. Okružen je zelenilom i borovom šumom sa jedne strane a beličastim peskom i plavim morem sa druge. Idealan je za porodice sa malom decom jer pored mnogobrojnih sadržaja ima i igraonicu i zabavni park.

Za sve Xenios hotele turistička agencija "Travelland" je pripremila velike popuste. Vaše je samo da požurite da odaberete smeštaj prema svojim afinitetima jer je interesovanje za pomenute hotele veliko. "Travelland" daje i dodatni popust od 7% na celokupnu uplatu.

Foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije: www.travelland.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA