Poslednji trenutak da iznenadite lepšu polovinu putovanjem za 8. mart

Idući u susret 8. martu, međunarodnom Danu žena, bliži se i idealna prilika da sa izabranicama svoga srca provedete nezaboravne trenutke na nekim od aktuelnih i atraktivnih evropskih i svetskih destinacija.

  • 1

Turistička agencija ,,Travelland” samo za Vas bira idealne ponude za zaljubljene koje će vas oboriti s nogu.

Večni grad i prestonica Italije - Rim, uvek je zanimljiva opcija za kvalitetan odmor u dvoje! Ova evropska metropola čije građevine odišu duhom prošlih vekova, istovremeno je veoma urbana i u centru svetskih zbivanja.

Simboli ovog grada jesu čuvena Fontana di Trevi, Koloseum, Panteon, Španske stepenice... Sve ovo i još mnogo znamenitosti Vas čeka povodom osmomartovskih praznika po specijalnoj last minute ceni od 189€, koja uključuje avionski prevoz.

Rim, Italija. Foto: A. Nalbantjan

Postoji li išta romantičnije od Pariza?

Grad ljubavi i ovog marta širom otvorenih vrata čeka sve zaljubljene koji su odlučili da praznik žena provedu u francuskoj prestonici. Blaga koja ova metropola nudi naširoko su poznata: Ajfelov toranj, Muzej Luvr, Trijumfalna kapija, Jelisejska polja, dvorac Versaj i mnoge druge znamenitosti. ,,Travelland” nudi svim putnicima koji sebi žele da priušte ovo zadovoljstvo 8. marta neodoljivu cenu – 309€, u koju je uključen avio – prevoz i 4 noćenja u gradu svetlosti.

Foto: pixabay.com

Za one koji vole da eksperimentišu i izađu iz svoje zone komfora, koji žele da uživaju u neotkrivenim i novim, divljim i egzotičnim atrakcijama - idealna destinacija je Tajland.

Turistički centar Pataja i ostrvo Puket su biseri tajlandskog turizma. Ova država jugoistočne Azije svojom bogatom ponudom parira i mnogo popularnijim destinacijama. Tajland poseduje sve što je neophodno za idiličan osmomartovski odmor u dvoje – prirodu koja obara s nogu, gostoljubiva domorodačka plemena, egzotičnu kuhinju, i mogućnost ludog noćnog provoda. Puket je dostupan 8.3. samo u ,,Travellandu” po fantastičnoj ceni od 479€ za 12 dana, a Pataja 14.3. po još nižoj ceni – 339€, u trajanju putovanja od 12 dana.

Foto: Wikimedia/Panoramio/Roma Neus

Ukoliko ste ipak ljubitelj klasike, i želite proveren i kvalitetan odmor u paru - prelepa Venecija je idealna za vas!

Mostovi, kanali, trgovi, stara zdanja, uz pregršt prelepih prodavnica uvući će vam se pod kožu! Petodnevna poseta Veneciji sa polaskom 8. marta, uz mogućnost posete Trstu, Lidu di Jezolu i fashion outletu Palmanova, uz ,,Travelland” moguća je po specijalnoj ceni od 59€.

Foto: Wikimedia/Max_Ryazanov

Ljubiteljima Italije, u susret ovom proleću, na raspolaganju stoji i Milano.

Prestonica mode, koja posetiocima nudi neponovljivu i jedinstvenu arhitekturu koja se ogleda u njenim galerijama, katedralama i trgovima. Putovanje sa polaskom 8.3. u trajanju od 5 dana a cena je neverovatna i iznosi svega 75€.

Foto: Telegraf

Još jedna evropska prestonica otvara vrata zaljubljenima ovog marta!

Prag, glavni grad Češke, smešten na reci Vltavi, nudi širok spektar turističkih vrednosti - od čuvenih tornjeva, mostova, crkava i katedrala, tradicionalnih pivara i gostionica do sadržajnog i neponovljivog noćnog života. Ukratko, nešto što se svakako bar jednom mora iskusiti. Polazak 7.3. na ovo divno putovanje u trajanju od 6 dana autobuskim prevozom ,,Travelland” nudi po specijalnoj ceni od 69€.

Aja Sofija noću. Foto: Wikimedia Commons/Arild Vågen

Za kraj ove osmomartovske ponude, istakli bismo i biser orijenta – Istanbul.

Grad na Bosforu, koji se jedini na svetu proteže na dva kontinenta, spaja nespojivo: moderno i tradicionalno, istok i zapad, islam i hrišćanstvo – što i ne čudi budući da su mu pečat kroz istoriju dale mnoge različite civilizacije. Simboli grada, Aja Sofija i Topkapi palata, samo su delić onoga što nudi najveći grad Turske. Ukoliko se odlučite da put nekadašnjeg Carigrada krenete sa ,,Travellandom” 7.3., šestodnevno putovanje sa tri noćenja vam je na raspolaganju po ceni od 85€.

Palata Topkapi u osvit dana. Pogled sa Bosfora. Foto: Wikipedia Commons/Bjørn Christian Tørrissen

Za šta god da se odlučite, verujemo da ćete uživati u romantičnim trenucima sa voljenom osobom.

Celokupnu ponudu za osmomartovska putovanja možete pogledati na ,,Travellandovom” sajtu na OVOM linku ili se za nju raspitati lično u prostorijama agencije ,,Travelland” u ulici Dobračina 43, u Beogradu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    22. februar 2018 | 15:00

    Mnogi bi ženama platili i "Put oko Sveta za 80 dana" sa 79 prenoćišta , ali da idu same .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA