≫ 

Top 5 najjeftinijh destinacija gde ovog leta možete da letujete za manje od 150 evra

Doro letovanje može biti super jeftino, ako umete da tražite tamo gde treba

  • 4

Ukoliko želite da se dobro odmorite, a i da uštedite, rezervišite svoj odmor na vreme. Već počinje sezona "first minute" rezervacija, koje su po pravilu uvek mnogo jeftinije. Osim toga, ukoliko planirate da na odmor idete preko neke od agencija, većina njih nudi dodatnih 5-20 posto popusta na rezervacije koje se naprave tokom trajanja Sajma turizma.

Mlada baca bidermajer, ali - da li ste znali za sve rituale koje bi muškarci trebalo da rade na dan svadbe?

Među najatraktivnijim, a i najjeftinijim destinacijama za letovanje i ove godine se nalaze Grčka, Bugarska i Crna Gora. Za odlazak u Tursku vam takođe neće trebati mnogo para, a od ove godine se i Hrvatska nalazi među sve popularnijim i povoljnijim destinacijama.

Ako stjuardesa izgovori ovu reč - to znači da je avion u velikoj opasnosti, a nije mej-dej

Evo gde sve možete otići za 150 evra, ako rezervišete na vreme. Imajte na umu da se sve jeftine ponude uglavnom odnose na početak sezone, sredinu maja i početak juna.

via GIPHY

1. Grčka 85 - 129 evra

Grčka je jedna od omiljenih destinacija za letovanje među srbima, povoljn a je i blizu, što je čini idealnim mestom za odmor, bilo da se odlučite za agencijskui aranžman ili da putujete u svojoj režiji, odnosno da sami organiizujete put i smeštaj. Za Tasos vam treba od 85 do 115 evra.

Neka mesta u Grčkoj možete već rezervisati za 90 nevra

Evia, paket aranžman u trajanju od 5 dana možete naći za 129 evra. Olimpijska rivijera košta oko 100 evra, Eefkada 115, a Neos Marmaris čak 88 evra. Halkidiki se ovih dana može naći po ceni od 100 evra, Parga i Sivota po ceni od 109 - 119 evra.

Prvomajske praznike u Paraliji, 6 dana i 3 noćenja možete naći po posebnoj sajamskoj ceni od 65 evra.

Pixabay

2. Bugarska 100 - 131 evro

Bugarska je još jedno od omiljenih letovališta za Srbe, a posebno je zgodna za roditelje sa decom jer je blizu. Cene su više nego povoljne pa 10 dana noćenja na Obzoru možete platiti 102 evra. Sunčev breg možete rezervisati za po ceni od 100 evra, a Nesebar za po ceni od 107 evra. Sozopol će vas koštati 107 evra, za deset dana, a Pomorje 131 evro. Kiten za deset dana vas može koštati 112 evra.

Pixabay

3. Slovenija 80

Za ljubitelje Jadrana, ove godine i Slovenija nudi brojne popuste. Moravske toplice možete naći po ceni od 80 evra.

Pixabay

4. Hrvatska 140 - 166

Hrvatska je omiljena među turistima širom sveta, a postaje popularnija kod nas. Letovanje u Hrvatskoj možete naći povoljno, tako na primer, Poreč možete rezervisati po po ceni od 160 evra. Crikvenica se može naži po ceni od 140 evra, a klenovica po ceni od 166 evra. Za odlazak u Selce vam treba 132 evra.

Pixabay

5. Turska  80 - 105 evra

Za one koji žele malo egzotičniji odmor, a ranije nisu mogli da ga priušte Istanbul se može naći u posebnoj sajamskoj i "first minute" ponudi po ceni od 105 evra. Kušadasi možete da rezervišete po ceni od 79 d0 95 evra, i to trajanju od 10 dana.

Daljinac

(Telegraf.rs / D.V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA