Rezervisala je sobu sa ogromnim bazenom - ali je u hotelu sačekalo iznenađenje koje nije mogla ni da zamisli

Kako bi namamili turiste, vlasnici smeštaja često pribegavaju prevarama

  • 2

Rezervacija hotela i smeštaja nosi sa sobom izvestan rizik jer nikad ne znate šta se zaista krije iza lepih slika koje su vam dostupne na internetu, zbog čega se preporučuje da smeštaj oprezno birate.

Herceg Novi iz objektiva Miss Srbije: Otkrijte šta se dešava u maju mesecu na Crnogorskom primorju pre zvaničnog početka letnje sezone (FOTO) (VIDEO)

Ovaj savet nije pomogao Dženi Keršav iz Mančestera koja je na svom Twitter nalogu objavila fotografiju koja govori 1000 reči.

Ona je mislila da je rezervisala sobu u hotelu sa velikim bazenom i nije mogla da se suzdrži da se ne nasmeje sama sebi kada je shvatila da je na fotografiji koju je videla zapravo bila kada.

- Naš hotelski bazen u Vijetnamu. Booking.com vs. Stvarnost. Mi smo ovde završili, napisala je.

Zbog ugla iz koga je fotografisana, izgleda kao bazen koji seže do beskonačnosti, a u stvari je malo veća kada. Njena objava je za samo 5 dana dobila oko 150.000 lajkova i 70.000 retvitova. Komentari su bili razni, a neki su čak i hvalili fotografa.

(Telegraf.rs/index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA