Ponuda koju ne smete propustiti! Letovanje u Grčkim hotelima sniženo i do 60%! Rezervišite smeštaj do 15.06. i uštedite

Ako ste pomislili da on uvek zahteva i mnogo novca razuveriće vas ponude turističke agencije "Travelland", uz pomoć koje, uz aktuelne popuste i do 60%, čak i najbolji hoteli mogu biti veoma povoljni

  • 0

Ne može se pobeći od činjenice da je dobar smeštaj jedna od krucijalnih stvari kod organizovanja bilo kog putovanja. Ako ste pomislili da on uvek zahteva i mnogo novca razuveriće vas ponude turističke agencije "Travelland", uz pomoć koje, uz aktuelne popuste i do 60%, čak i najbolji hoteli mogu biti veoma povoljni!

Središnje poluostrvo Halkidikija, Sitonija, je među posetiocima, najpopularnija. Na ovom prostoru turistička agencija "Travelland" ima širok izbor hotela u ponudi. Sa 5 zvezdica su veoma atraktivni luksuzni hoteli Porto Carras Sithonia i Porto Carras Meliton u Neos Marmarasu. Ova dva fantastična hotela čine čuveni Porto Carras koji je izgrađen na nekoliko hektara hotelskog imanja, koji poseduje sopstvenu marinu, vinograd sa vinarijom, golf terene, jahački i jedrilički klub, kazino, tržni centar, spa centar, bazene sa slatkom i slanom vodom.. Porto Carras posebno vole i posećuju roditelji sa malom decom jer ima mnogo sadržaja za najmlađe. Ukoliko se odlučite da do 15. juna rezervišete odmor baš u njima imaćete popust i do 48%.

Foto: Promo Travelland

Odličan predlog je Xenios Anastasia Resort sa 5 zvezdica u mestu Nea Skioni, u kome su sve sobe sa klima uređajem, SAT TV-om, internet konekcijom, mini barom, sefom i fenom za kosu a za koji trenutno u "Travellandu" važe popusti od čak 47%! Odmor sa 7 noćenja na bazi polupansiona, za dvoje odraslih i jedno dete, košta već od 812€.

Ako biste ipak bili zadovoljni i sa uslugom od četiri zvezdice "Travelland" će vam predložiti neke od hotela iz te kategorije poput Xenios Possidi Paradise hotela koji se nalazi, kako mu i samo ime kaže, u mestu Posidi. Pored standardnih sadržaja boraveći u ovom hotelu možete koristiti i bar, bar pored bazena, otvoreni bazen, parking, rent-a-car, restoran, saunu, teniski teren na otvorenom.. Za odmoru ovom hotelu je aktuelan popust od 27%.

Foto: Promo/ Travelland

Ništa manje gostoprimljivi nisu hoteli iz kategorije za koju važe 3 zvezdice. To će vam potvrditi svi oni koji su sa "Travellandom" bar jednom odseli u Xenios Port Marina Hotelu u Pefkohoriju. Sve sobe u hotelu Xenios Port Marina imaju klima uređaj, TV, telefon, čajnu kuhinju sa šporetom i frižiderom. Hotel ima otvoreni restoran, bar pored bazena, olimpijski bazen, dečiji bazen, mini market, teretanu, igralište, teren za košarku, parking...Praktično sve što vam je potrebno! Za ovaj hotel je trenutno aktuelno sniženje do 37%! Xenios Dolphin Beach Hotel 3* je mali hotel apartmanskog tipa na zapadnoj strani poluostrva Kasandra, odmah pored Posidija za koji važi popust od 27%. Okružen je zelenilom i borovom šumom sa jedne strane a beličastim peskom i plavim morem sa druge. Idealan je za porodice sa malom decom jer pored mnogobrojnih sadržaja ima i igraonicu i zabavni park.

Foto: Promo

Halkidiki nudi još divnih oaza po pristupačnim cenama. Jedan od njih je hotel Xenios Theoxenia sa četiri zvezdice u Uranopolisu. Ovaj idilični hotel smešten na svega 30m od plaže u ponudi ima klimatizovane sobe, teniski teren i 4 bazena, uključujući bazen sa hidromasažom i olimpijski bazen. Uz popust koji je aktuelan do 15. juna možete rezervisati svoj odmor u ovom hotelu po čak 47% nižoj ceni! Odmor sa 10 noćenja na bazi polupansiona, za dvoje odraslih i jedno dete, košta već od 644€.

Foto: Promo

Aristoteles Beach hotel sa 4 zvezdice se nalazi na udaljenosti od 86 km od Soluna. Smešten je u veoma značajnom kulturnom i istorijskom području Afitosa, na Kasandri, najjužnijem delu Halkidikija. Osim jedinstvenog pogleda ovaj impresivni panoramski položaj nudi posetiocima direktan pristup jednoj od najznačajnijih peščanih plaža na Kasandri te svi gosti mogu uživati u prelepim vodama zaliva Toroneos.

Foto: Promo

Hotelski kompleks se sastoji od 8 zasebnih zgrada poređanih u vidu amfiteatra, zahvaljujući kome veliki deo soba ima predivan pogled na more. Svaka soba ima TV, radio, telefon, mini frižider, klima uredjaj, balkon ili terasu, krevetac, kupaitlo sa kadom ili tuš kabinom... Klima uredjaj u sobi je uključen u cenu. Od hotelskih sadržaja gostima hotela na raspolaganju su recepcija otvorena 24h svakog dana, besplatan internet, restoran, bar, bar pored bazena, bar na plaži, otvoren bazen, besplatan parking za goste hotela i posetioce, mini market, teren za košarku, šah, igralište za decu..i još mnogo toga.

Foto: Promo

Ukoliko se odlučite da letujete u Aristoteles Beach hotelu 4* tokom juna možete iskoristiti sjajnu ponudu turističke agencije "Travelland" sa kojom možete letovati po cenama sniženim i do 60%! Tokom juna, odmor sa 10 noćenja na bazi all inclusive usluge, za dvoje odraslih i dvoje dece, košta već od 949€.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA