≫ 

Letovanje po last minute cenama! Zbog popusta i do 44% radimo i u nedelju 24. juna

Od božanstvenih peščanih plaža, preko zadivljujućih ostrva, sve do bogatog kulturnog nasleđa, Grčka predstavlja pravi evropski dragulj

  • 1

Sezona godišnjih odmora polako počinje a vi još uvek niste rezervisali letovanje? Požurite jer sada, uz "Travellandove" last minute ponude, možete obezbediti sebi odmor na Halkidikiju, u hotelu sa četiri zvezdice, po 44% sniženim cenama! Zbog ove specijalne ponude radimo i u nedelju 24. juna!

Od božanstvenih peščanih plaža, preko zadivljujućih ostrva, sve do bogatog kulturnog nasleđa, Grčka predstavlja pravi evropski dragulj. Smeštena na raskrsnici tri kontitenta  i sudara tri mora, ova zemlja je dom nekima od najlepših prirodnih i antropogenih tvorevina na zemlji.  Idealna je za romantične avanture u dvoje ali i za relaksirajuće porodične odmore i zabave sa prijateljima. Veoma je popularna u našem narodu te ne čudi što više od dve decenije "Travelland" uspešno organizuje savršena letovanja na njenim obalama.

Foto: Promo

Na oko stotinka kilometara  južno od Soluna nalazi se Hanioti, poznato letovalište Kasandre. Karakteriše ga predivna peščana plaža, oivičena parkom punim zelenila, koji pruža prijatnu hladovinu u vrelim letnjim danima, a u večernjim satima nezaboravne romantične šetnje pored mora. Klima je, u ovom delu Grčke, izuzetno prijatna zahvaljujući kombinaciji velikih površina borove šume i kristalno bistrog mora. U centru mesta se nalazi veliki trg od koga se šire male ulice sa mnoštvom prodavnica, taverni, restorana..

Foto: Promo

Smešten na samoj obali, u blizini pomenutog gradskog parka, hotel Grand Otel sa četiri zvezdice raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack-bara na plaži.. Sobe su opremljene radiom, telefonom, frižiderom, klima-uređajem i sve imaju balkon sa pogledom na more ili dvorište. Hotel poseduje još i servis za pranje veša, menjačnicu, rent-a-car, masažu, punkt sa sportovima na vodi, TV salu, stolove za stoni tenis..i još mnogo toga. Veoma je pogodan za prodična letovanja te desetodnevni odmor, na bazi polupansiona, za dvoje odraslih i dvoje dece košta već od 698€!

Foto: Promo

Iskoristite odlične "Travellandove" ponude te po sniženim cenama i do 44% letujte na prelepoj obali Grčke, u odličnom Grand Otel hotelu, u Haniotiju. Akcija traje do 30. juna!

Zbog velikog interesovanja "Travelland" će raditi i u nedelju 24. juna od 10h do 17h.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    23. jun 2018 | 22:34

    Све је ово лепо написано .до када је акција, али није речено за кои период ово што је написано важи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA