Letovanje na poluostrvu Halkidiki uz popust od 100 evra! Majorka - popust do čak 335 evra po osobi (FOTO)

Majorka je najveće špansko ostrvo i biser Balearskog arhipelaga

  • 0

Ugrabite trenutak i letujte po niskim cenama na najlepša ostrva Grčke, Španije, Italije.

Majorka je najveće špansko ostrvo i biser Balearskog arhipelaga. Danas je ovo ostrvo jedno od najposećenijih i sa punim pravom Majorku nazivaju "kraljicom evropskog turizma". Ne propustite Last minute ponudu agencije "Viva travel" za polazak 23.07. jer je cena avionskog paket aranžmana umanjena za čak 335 evra po osobi. Ova prilika se ne propušta jer su u pitanju odlični hoteli locirani u blizini plaža: Roc Linda 3*, Gala 3*i Miraflores 3*, sa uslugom polupansiona.

Foto: Promo/ Viva travel

Ono što Majorku čini neodoljivom su upravo prelepe plaže, skrivene lagune koje su raspoređene po čitavom ostrvu. Ostrvo je pogodno kako za mlade, tako i za porodice sa decom, jer postoje sadržaji za sve kategorije.

Posebnu čar Majorki daje i grad Palma za koji mnogi kažu da je iznenađujuće elegantan kosmopolitski grad. Majorku najbolje opisuje rečenica - "ukoliko u Sredozemlju postoji raj, onda je to ostrvo Majorka, a njegova prestonica Palma je dragulj u kruni".

Foto: Promo/ Viva travel

Lepota grčkih ostrva dolazi do izražaja posebno u letnjoj sezoni, pa na hiljade turista bira baš ove destinacije za svoj odmor. U ponudi agencije "Viva travel" možete ugrabiti popuste za većinu polazaka u julu. Letovanje na Kritu od 27.07. avionskim prevozom možete rezervisati i online putem preko njihovog sajta www.vivatravel.rs i plus uštedeti 80 evra po osobi. Ono što će se dopasti porodicama je GRATIS smeštaj za dete do kraja godine ako se odluče za Rosabay apartmane na Kritu.

Ljubitelje Krfa, a ima ih među srpskim turistima mnogo, obradovaće vest da za polazak 29.07. imaju takođe popust na avionski prevoz i smeštaj.

Foto: Promo/ Viva travel

Halkidiki, nije ostrvo ali je zasigurno najposećeniji deo Grčke . Naši turisti rado odlaze na Kasandru, Sitoniju i Atos pa je ponuda smeštaja za ovu regiju dosta široka. "Viva travel" odobrava 100 evra popusta po osobi za letovanje od 10 dana u Neos Marmarasu. U pitanju je autobuski paket aranžman i polazak 23.07. Smeštajni objekti koji preporučuju iz agencije jesu vile Parthenon, Thailia, Kalina, Artemis.

Foto: Promo/ Viva travel

Za Pefkohori, Polihrono, Hanioti I Kaliteu polazak ja rezervisan za 28.07. ali i popust od 20% pa nemojte puno čekati, jer se slobodna mesta brzo razgrabe.

Nešto raniji polazak - 23.07. predviđen je za Olimpsku regiju, što zahteva takođe vašu brzu reakciju. Posebno ne treba ispustiti iz vida da su poznata letovališta (Leptokarija, Paralija, Platamon, Olympic beach…) na popustu pa možete uštedeti 80 evra po osobi za paket aranžmane.

Za sve detaljnije informacije i pomoć oko izbora vaše idealne destinacije za odmor, možete se obratiti profesionalnom osoblju turističke agencije "Viva travel" u poslovnicama Krunska 48. I Bulevar Mihajla Pupina 10a (011/78 52 800 I 011/78 52 801).

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA