≫ 

Lefkada i Parga – Letovanje od 10 dana uz popust do 140 evra po osobi (FOTO)

Ostrvo Lefkada - Malo je reći Raj na zemlji

  • 4

Lefkada je takva da je nijedna fotografija ne može predstaviti onakvom kakvom je ona zaista – jedinstvena, divlja i neponovljiva.

Ostrvo Lefkada - Malo je reći Raj na zemlji! Ovaj raj postaje vrlo dostupan jer su cene u agenciji "Viva travel" više nego odlične. Na snazi je akcija Last minute ponuda za polazak 25.07. tj 26.07. Naime, ako se opredelite za autobuski aranžman i polazak 25.07, ušteda na paket aranžman je 105 evra po osobi. U slučaju avionskog polaska 26.07. popust ide i do 125 evra po osobi. Pitali smo u agenciji koji bi smeštaj mogli da nam preporuče na Lefkadi i saznali smo da su to pre svega vile Nidri Bay, Nikos, Cosmos i Thalero, koje su smeštene u širem centru Nidrija i Ligije.

Foto: Promo/ Viva travel
Foto: Promo/ Viva travel

Lefkada se nalazi u Jonskom moru na zapadnoj obali Grčke, severoistočno od Kefalonije i južno od Krfa. Ono što ga čini rajskim ostrvom jesu neopisive plaže u svim nijansama plave boje. Najlepše plaže se nalaze na zapadnoj strani i do njih se možda stiže uz malo muke, preko brda, stepenica ili velikih serpentina ali kada se do njih stigne doživljaj je neopisiv.

Do čuvene plaže Egremni vodi 350 stepenika ali vas to ne treba obeshrabriti jer je užitak zagarantovan. U pitanju je dugačka plaža sa krupnim peskom koji podseća na susam i koji ostavlja poseban utisak kada hodate po njemu. Kada stignete na plažu možete da se okrepite nekim pićem i suvlakijem iz montažnih kafića, dok iz ogromnih zvučnika izlaze taktovi neke chill out muzike koja se savršeno uklapa u celi ambijent.

Plaže na južnoj strani ostrva ne zaostaju u svojoj lepoti. Uglavnom se nalaze u mirnim uvalama sa providnom vodom i idealne su za plivanje i potpuno opuštanje. Sve imaju lak pristup kolima, koja su ipak preporučljivo prevozno sredstvo na ostrvu.

Foto: Promo/ Viva travel

PARGA – Svi koji su je posetili kažu da je jedno od najlepših mesta u Jonskom moru, a pritom nije ostrvo. U turističkoj agenciji “Viva travel” i za letovanje u Pargi postoje popusti. Autobuski paket aranžman za 25.07. je na popustu do 110 evra po osobi. Ako se odlučite za avion i polazak 26.07. taj popust je veći i iznosi čak 140 evra po osobi. Od smeštajnih jedinica preporuka je hotel Torini 2* čija je cena 409 evra po osobi za 10 dana boravka sa doručkom, umesto 549 evra. Razlika je očigledna i prilika koja se ne propušta.

Foto: Promo/ Viva travel

Ono što se smatra gotovo zaštitnim znakom Parge jeste maleno, Bogorodičino ostrvo, koje se nalazi preko puta Gradske plaže, i toliko je blizu da lako možete doplivati do njega. Parga je poznata po dve plaže - Krioneri i Valtos.

Sve last minute ponude možete brzo i lako rezervisati online putem preko sajta www.vivatravel.rs i tako svoje slobodno vreme usmeriti na druge aktivnosti. Za svaki slučaj, na raspolaganju vam je ljubazno osoblje agencije u poslovnicama – Krunska 48 I Bulevar Mihajla Pupina 10e, YUBC.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &

    18. jul 2018 | 19:32

    Parga, raj na zemlji!

  • Даца

    18. jul 2018 | 16:30

    Ко год може, нек иде у Паргу, предивно место, буквално рај на земљи 😊

  • Sima kosmos iz dalekog svemira

    18. jul 2018 | 20:09

    Ja bi iso odmah ali nemam pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA