Sa Kon Tikijem na US Open

I slavlje Đokovića i magija Njujorka – 1.199 evra

  • 2
Foto: Promo/Kon Tiki

Njujork je uvek Njujork. Ovog puta postoji i razlog više zašto u aranžmanu Kon Tikija posetiti ovaj moćni grad. Krivicu pripišite tenisu ili velikom US open spektaklu, jednom od četiri grend slem turnira koja se igraju u toku godine.

Foto: Promo/Kon Tiki

Naš Novak Đoković je u Nujorku trijumfovao prvi put 2011, a onda i 2015. Posle veličanstvnog uspeha na nedavno završenom Vimbldonu, favorit je broj jedan i pred okršaje u Njujorku. Podrška publike bila bi mu dragocena. Zato, krenimo zajedno da navijamo za srpskog asa.

Turnir se igra u intervalu od 28. avgusta do 9. septembra. Zainteresovani koji put “velike jabuke” krenu s Kon Tikijem imaće priliku da na licu mesta kupe ulaznice. A svi oni koji baš i ne vole tenis imaće priliku da uživaju u lepotama ovog grada.

Foto: Promo/Kon Tiki

Polasci su 6. i 8. septembra. Prvi aranžman napravljen je na bazi devet dana sa sedam noćenja (sa doručkom) u hotelu Chelsea Savoy 3* (1.399 evra), a drugi na bazi sedam dana sa pet noćenja. Smeštaj je takođe u hotelu Chelsea Savoy 3* na bazi noćenja sa doručkom. Cena ovog arnažmana je 1.199 evra.

Hotel je lociran u centru, nadomak Menhetna i odlično je povezan metrom, vozom i taksijem sa svim delovima ovog uzavrelog grada. Njujork je megapolis, takođe i finansijski centar sveta.

Foto: Promo/Kon Tiki

Jedan od detalja s razglednice ovog moćnog grada čije su ikone Empajer Stejt Bilding, Kip slobode, Tajms skver, Peta avenija, Muzej Metropoliten i Central park. To je zapravo jedna od retkih gradskih atrakcija gde turisti bez naknade, ili bar za siću na dobrovoljnoj bazi, imaju neprestanu animaciju najrazličitije vrste. To je provereno mesto gde se sluša vrhunski džez, gde se u trenu možete naći unutar gigantskog balona od sapunice, uživati u čarima pantomime, koncertu kristalnih čaša i svakakvim još nazovi ludorijama, jer ovde su ulični performeri, sasvim je jasno, najbolji na svetu.

Foto: Promo/Kon Tiki

Mala čarolija Njujorka je i gospel, stil religiozne muzike koja je nastala u crnačkim crkvama u SAD tridesetih godina 20. veka. Među najbolje izvođače ubraja se Mahalija Džekson. Gospel muzika je snažno uticala na džez i popularnu muziku 20. veka. Treba je slušati, najbolje u Njujorku, gradu u kome je puno toga – savršensto! Kon Tiki Travel je zadužen da vam i ovo zadovoljstvo priušti.

Podsećamo, polasci su 6. odnosno 8. septembra uz direktan let do ovog izazovnog megapolisa.

Za dodatna pitanja i više informacija, posetite poslovnice ili pozovite call centar na 011/20 98 000.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    19. jul 2018 | 19:34

    Bas lepo osmisljeno putovanje!i gledanje tenisa i obilazak grada.Zagarantovan provod.

  • Milic Miroljub

    19. jul 2018 | 20:47

    Da li je ovo vreme polufinalnih i finalnih meceva i i koliko treba jos dodati za karte

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA