≫ 

Deset dana u Grčkoj sa velikim popustima na paket aranžmane: Ovo su najbolje „Last minute“ ponude

Grčka, Italija, Španija, Turska... U toku su godišnji odmori i letovanja. Da li ste od onih koji se odlučuju za aranžman u poslednjem trenutku?

  • 0

Istraživali smo koliko može da se uštedi i gde se mogu naći najbolje „Last minute ponude“.

Grčka ostrva su već godinama u vrhu liste najatraktivnijih letnjih destinacija. Agencija „Viva travel“ koja organizuje letovanje u više od 20 grčkih letovališta izdvaja specijalne ponude za sledeća ostrva :

1) KEFALONIJA - 22.07. / BUS + SMEŠTAJ, 10 noći

- Jedinstvena cena od 229 evra za sve slobodne kapacitete u smeštajnim objektima Bianca, Pefanis, Casa d’ Ionio.

Foto: Promo

2) LEFKADA - 25.07. / BUS + SMEŠTAJ, 10 noći

- POPUST do 105 evra po osobi

3) KRIT - HANJA - 27.07. / AVIO + SMEŠTAJ, 10 noći

- POPUST do 80 evra po osobi

4) KRF - 28.07. / BUS + SMEŠTAJ, 10 noći

-POPUST 10% PO OSOBI + GRATIS smeštaj za dete u ROSEBAY i DOMENICA apartmanima

5) ZAKINTOS  - Promo cena za 01.08. - GRATIS autobuski prevoz do kraja sezone

Uštedićete i 145 evra po osobi ako se opredelite za letvalište na Sitoniji – Neos Marmaras i polazak 23.07. To nije sve, agencija „Viva travel“ ne naplaćuje smeštaj za jedno ili dvoje deci do 12 godina tokom cele letnje sezone.

Foto: Promo

Još malo slobodnih mesta po sniženim, takozvanim Last minute cenama možete naći i za Olimpsku regiju čiji je polazak rezervisan za 23.07. sa popustom do 80 evra  – Leptokarija, Paralija, Olympic beach, Platamon  i Nei Pori.

Nemojte se obeshrabriti ako je to suviše kratak period za pripreme, jer i 25.07. postoje prelepe destinacije takođe na akciji. Parga i Sivota su mala ušuškana mesta koja imaju sve! Parga spaja nespojivo – prelepe plaže otvorene prema moru i brdovito zaleđe pod maslinjacima, Jonska ostrva severno i južno od nje, odmor i avanturu. Popusti za paket aranžmane idu i do 110 evra po osobi.

Na redu je poluostrvo Halkidiki i njegova atraktivna letovališta – Pefkohori, Polihrono, Hanioti, Kalitea:

Polazak 28.07. / BUS + SMEŠTAJ, 10 noći – POPUST 20% PO OSOBI

Kako poručuju iz agencije neke od vrlo traženih smeštajnih jedinica jesu  vila Gatos i hotel Petridis.

Foto: Promo

Vila Gatos se nalazi u samom centru Pefkohorija, na oko 80 metara od plaže. Preporuka je mlađim osobama, obzirom da se u neposrednoj blizini nalazi nekolicina noćnih klubova.  U svom sastavu vila ima dvokrevetne i trokrevetne studije, od kojih pojedini imaju pogled na more, ili bočni pogled na more. Sve smeštajne jedinice poseduju klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu aranžmana.

Foto: Promo

Za sve koji letuju u Italiji obradovaće ih specijalna ponuda za Siciliju i popust do 165 evra po osobi. Polazak avionom  zakazan je za 28.07. i 07.08. tako da imate vremana da se odlučite za neki od hotela iz ponude agencije “Viva travel” i rezervišete svoje mesto na vreme.

Paket aranžmani se mogu rezervisati I online putem na sajtu agencije www.vivatravel.rs. Za sve dodatne informacije obratite se u poslovnicama - Krunska 48. I Bulevar Mihajla Pupina 10e.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA