Nova akcija Kon Tikija za leto u Grčkoj sa polaskom 30.07. i 03.08.

Atinska rivijera i Peloponez u “paketu za dvoje”

  • 1
Foto: Promo

Glifada ili adresa s preporukom za dobar odmor. Predgrađe Atine, “in” kraj prestonice Grčke, mesto vrhunske zabave u vrelim letnjim noćima ili maksimalno uživanje preko dana na dugim peščanim plažama koje zapljuskuje čista voda Saronskog mora…

Glifada je i deo onog što Grci nazivaju Atinska rivijera. Baš tu Kon Tiki je za svoje ljubitelje dobrog odmora rezervisao i dobre hotele.  Polazak je 30. jula, a  akcija “paket za dvoje” s bezbroj zadovoljstva daruje još i bolje cene nego do sada.

Blue Sea Hotel 4* - standarna soba; noćenje sa doručkom; cena za dvoje -  899 evra.  Fantastična lokacija, neverovatna cena.. Reč je o malom gradskom hotelu sa 4* modernog dizajna. Udaljen je samo 300 metara od jedne od najlepših šljunkovito-peščanih plaža. U blizini je i klub Bolivar, jedan od najpopularnijih u Grčkoj. Do centra Atine (11 kilometara) lako i brzo se stiže linijama gradskog prevoza.

Foto: Promo

Alexander Beach 4* - standard soba sa pogledom na more; polupansion; gratis smeštaj za dvoje dece + animacija na srpskom jeziku; cena za dvoje – 999 evra. London 3* - polupansion; standardna soba. Jedan od najprodavanijih hotela u prošloj sezoni; cena za dvoje – 1.049 evra.

Athens Coast 4* polupansion; standard soba; cena za dvoje – 1.049 evra. Hotel je kompletno renoviran ove godine. Nalazi se u strogom centru Glifade, u nesporednoj blizini brojnih restorana, kafića, prodavnica…

Foto: Promo

Podsećamo, Glifada je deo Atinske rivijere koju čine par manjih mesta kao što su Paljo Faliro, Alimos, Eliniko, Vula, Vuljagmeni i Anavisos... Pripada kategoriji luksuznih letovališta s priobaljem ukrašenim brojnim vilama, raskošnim rezidencijama, atraktivnim i komfornim hotelima. Dodatak na uživanje je živopisna promenada, restorani i taverne, grčki specijaliteti i muzika, kafići, kao i ekskluzivni noćni klubovi. Deo glamura su i elegantne i moderne prodavnice na bulevarima Posejdon i Pandora, odnosno ulicama Kipros, Labraki i Metaksa. Pred brojnim gostima Glifada se može pohvaliti i dugim peščanim plažama, kao i čistim vodama Saronskog mora, zarad čega je omiljeno mesto za odmor grčkog ali i svetskog džet - seta. Ono što je njen zaštitini znak zove se ŽIVOT NOĆU. Glifada je tada prepuna, neponovljiva, uzavrela, romantična…

Još jedna ponuda Kon Tikija, takođe s oznakom “paket za dvoje” zaslužuje pažnju. Reč je o letovanju  u Lutrakiju, primorskom gradu s bezbroj zanimljivosti i jednom od najomiljenijih letovališta Atinjana. Polasci su 30. jula i 3.avgusta. Za oba čerter leta važi specijalna ponuda – “paket za dvoje”.

U hotelu Ahilion 4* (polazak 30. jula) sva zadovoljstva u “paketu za dvoje” koštaju 969 evra (standardna soba – delimičan pogled more, polupansion) ili 989 evra (standard soba – pogled more; polupansion). Ne zaboravite da je u ovo ukalkulisana i cena avio-karte, takođe za dvoje.

Foto: Promo

U istom hotelu ali s polaskom 3. avgusta cena aranžamana je već od 959 evra pa sve do 979 evra u zavisnosti koju sobu izaberete. Svi aranžmani su, treba posebno naglasiti, napravljeni na bazi polupansiona.

U ponudi KonTikija, takođe u opciji “paketa za dvoje” je i hotel Mantas 4*, polupansion. Nalazi se u centru Lutrakija, 80 metara od plaže na kojoj su ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela. U sklopu hotela nalazi se bazen na krovu sa barom.

Cena aranžmana na bazi polupansiona za pevi polazak (30. jula) je 1.069 evra, a za drugi (03. avgusta) 1.049 evra. U cenu su uključene avio-karte, smeštaj, tranferi.

Ukoliko, međutim želite ono malo više, predlog je da za odmor, takođe sa svim pogodnostima koje nudi “paket za dvoje”, odaberete sjani Club Cazino Loutraki 5*. Lociran je na kraju grada, odnosno na završetku prelepe promenade a u tihom okruženju i sa sadržajima koji svakom odmoru nude dimenziju više. Kompleks bazena kao i prelepa plaža, uz maksimalno komforne sobe i nenametljivu ljubaznost osoblja, učiniće Vaš odmor apsolutno neponovljivim.

Foto: Promo

Uz polupansionsku uslugu, postoje dve vrste soba u ovom hotelu. U “paketu za dvoje’’, cena excecutive sobe iznosi 1.499 evra, a u deluxe sobi (pogled na more) cena je 1.899 evra.

U akciji “paket za dvoje” u ponudi su i ova dva hotela. Za polazak 30. jula, Excelsior Hotel 3* standard soba; noćenje sa doručkom; cena za dvoje – 829 evra, hotel Mantas Sea Side 3* polupansion; standard soba; besplatne ležaljke i suncobrani za goste; cena za dvoje – 1.069 evra.

Za polazak 03. avgusta, Excelsior Hotel 3* standard soba; noćenje sa doručkom; cena za dvoje – 829 evra, hotel Mantas Sea Side 3* polupansion; standard soba; besplatne ležaljke i suncobrani za goste; cena za dvoje – 1.049 evra.

Foto: Promo

I odmor u čarobnom Lutrakiju, grčkom gradu nadomak Korintskog kanala do kojeg se stiže čarter letom iz Beograda do Atine uz autobuski transfer u trajanju od oko sat vremena, nešto je sasvim posebno. Lutraki je magičan ne samo zbog činjenice što je banjski grad s čudesnom prirodom i plažom na kojoj se već deceniju vijori plava zastavica kao znak kvaliteta, već i zbog načina života ovog primorskog gradića u kome je sve na korak od bilo kog zadovoljstva.

I ostatak razglednice Lutrakija je prava mala letnja atrakcija. Uz morsku obalu je prelepo šetalište duž kojeg je načičkano na desetine kafea, kafića i rastorana s ponudom koja daruje osećaj da ste prispeli na destinaciju koja prevazilazi mnoga očekivanja. Pedesetak metara dalje je glavna gradska ulica koja se završava simpatičnim i neopterećujućim gradskim trgom. U ovom delu su zapravo i prodavnice i suvenirnice, cvećare, restorani i kafei, dobro opremljene prodavnice mešovite robe, marketi u kojima se sve kupuje, ali i hoteli jer se do obale i mora, udaljenog najviše 100 metara, lako stiže izukrštanim uličicama koje povezuju šetalište i glavnu gradsku saobraćajnicu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    22. jul 2018 | 11:31

    Kakva grcka mnogo skupa a grci naucili da prodaju srbima kinesku robu. Turska maroko spanija italija jeftinije nego grcka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA