Poslednja šansa za najpovoljnije letovanje: Popust do 370 evra po osobi

Leto je na izmaku, ali za more nikada nije pogrešno vreme. Iskoristite poslednju šansu za Last minute letovanje u Grčkoj, Italiji, Španiji

  • 0

U agenciji “Viva travel” na snizi je popust do 370 evra po osobi za letovanje na Majorci sa polaskom 22.08. Ovo špansko ostrvo pogodno je kako za mlade, tako i za porodice sa decom jer postoje sadržaji za sve kategorije. Mesta ima u hotelu Gala 3*, Roc Linda 3* i Miraflores 3* sa uslugom polupansiona, čija je nova cena 599 evra po osobi.

Foto: flickr/Kashif Pathan

Veliku uštedu za svoje letovanje ostvarićete ukoliko vas privlače ostrva na području Italije.  Jedno od najlepših je ostrvo Sardinija.  Agencija “Viva travel“ spemila je avionski paket aranžman za polazak 25.08. sa popustom od 250 evra po osobi. Preporučujemo hotel Horse Country Resort 4*sa all inclusive uslugom koji za ovaj termini ima cenu od 699 evra, što je i više nego povoljno.  Hotel poseduje sopstvenu plažu sa ležaljkama i suncobranima čije je korišćenje uključeno u cenu, više restorana i barova na bazenu i plaži, dva bazena za odrasle i decu, wellness & spa uz doplatu, room servis, besplatan Wi-Fi u lobiju, teniski teren, konjički klub, aqua aerobik, iznajmljivanje čamaca, kanua i pedalina, jutarnje i večernje animacije, besplatan parking, prodavnicu. Hotel je pogodan za porodice u mirnom okruženju netaknute prirode.

Foto: A. Nalbantjan

Grčka ostrva spadaju u najposećenija. Razlozi za to su brojni, a plaže svakako zauzimaju prvo mesto. Lefkada je ostrvo čije su fotografije verovatno najviše korišćene kada se opisuje plavetnilo mora i rajske plaže. Već 25.08. imate priliku da ih i posetite. Avionski paket aranžmani su na popustu od 20%.

SKIJATOS – 29.08. / AVION + 10 noćenja….POPUST 20%

Prelepe bele kuće sa drvenarijom u raznim bojama, balkoni i prozori ukrašeni cvećem, mali trgovi i mreža uskih kaldrmisanih uličica koje se spuštaju prema pešačkoj ulici Papadiamandi ili prema luci, radnjice, prodavnice, pabovi, taverne ….je sve ono što krasi grad Skijatos.

Jedna od poznatijih plaža na ostrvu je plaža Kukunarija ili “borova šišarka“. To je peščana plaža sa žuto-belim peskom, dužine oko kilometar. Pruža se u obliku polumeseca, a  zaleđem plaže proteže  se borova šumica, tako da plaža ima i prirodnu hladovinu. Ona je jedna od 64 plaža koje se nalaze na Skijatosu.

Bila to Grčka, Italija ili Španija, verujemo da ćete dobro izabrati ako brzo odreagujete i rezervišete svoje mesto po sniženim cenama što pre. Za sva pitanja u vezi aranžmana možete se obratiti poslovnicama agencije “Viva travel” u Beogradu – Krunska 48, Bulevaru Mihajla Pupina 10a, ili u Novom Sadu – Železnička 13.

www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA