Ponuda Kon Tikija za leto u septembru na grčkom ostrvu Kos

Sve je isto samo su cene nove

  • 0
Foto: Promo/KonTiki Travel

Ako još niste bili na letovanju, to sebi možete da priuštite ponovo na kraju leta, predlog je da to bude na grčkom ostrvu Kos. Agencija Kon Tiki je za čarter let sa polaskom 11. septembra obezbedila specijalne uslove i nove cene.

Foto: Promo/KonTiki Travel

Kos je po veličini treće je ostrvo Dodekadskog arhipelaga, odmah iza Rodosa i Karpatosa. Zbog bujnog zelenila i elegantnih parkova još ga nazivaju i „vrtom egejskog mora“. Ali, to nije sve jer je Kos poznat i po brojnim atrakcijama. Na njemu je veliki broj turističkih centara sa puno zabave i bučnim noćnim životom. U tom i takvom okruženju agencija Kon Tiki nudi aranžmane sa cenama nižim za 50 do 100 evra. Konkretno:

Stergia II, najam, studio, nova cena 199 evra po osobi;

Agreli Hotel 3*, noćenje sa doručkom, standard soba, nova cena 329 evra po osobi;

Alexandra Hotel 4*, noćenje sa doručkom, standard soba, nova cena 399 evra po osobi;

Atlantis Hotel 4*, all inclusive, standard soba, nova cena 699 evra po osobi;

Foto: Promo/KonTiki Travel

Kos je Hipokritovo ostrvo udaljeno samo četiri milje od turskog Bodruma i obala Male Azije. Zavičaj oca medicine rođenog na Kosu u 5. veku pre naše ere. Ostaci prve medicinske škole i bolnice ikad osnovane i napravljene, mogu se i danas posetiti... Čisto more, čarobne plaže, živopisna mesta i značajna arheološka nalazišta čine ovo grčko ostrvo izuzetno atraktivnim za sve brojnije turiste iz celog sveta. Istoimeni glavni grad, smešten na severnoj obali, najposećenija je ostrvska destinacija za kojom sve manje zaostaje gradić Kardamena s autentičnom turističkom ponudom i prostranom peščanom plažom...

Foto: Promo/KonTiki Travel

Za dodatna pitanja i informacije, pozovite call centar agencije KonTiki Travel na broj 011 20 98 000 ili posetite najbližu poslovnicu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA