≫ 

Na ovom aerodromu putnici mogu da uživaju u "tihom terminalu"

Proglasi na aerodromima često mogu da uznemiravaju putnike koji čekaju svoj let i opuštaju se pred isti

  • 0

Direktor australijskog aerodroma rekao je da se zaposleni trude da obezbede maksimalno dobre uslove za svoje putnike pa su odlučili da oniam kojima je potreban mir i tišina obraduju “tihim terminalom”.

Aerodrom doneo rigoroznu odluku: Zabranjeno spavanje unutar terminala

S obzirom an promet, protok ljudi i svega ostalog, kada govorimo o aerodromima obično pričamo o bučnim mestima. Jedan aerodrom u Sidneju rešio je da ponudi svim posetiocima mogućnost da se na njihovom aerodromu opuste i relaksiraju pre poletanja.

Buka na aerodromu zna mnogo da unervozi putnike dok čekaju da polete. Foto: Telegraf.rs

Oni ne samo da su smanjili broj najava sa terminala T1, već su od njega napravili pravi “tihi terminal” koji će pomoći putnicima da se osećaju bolje i ugodnije dok čekaju let.

- Putnici sada mogu da se opuste bez da im odmor prekidaju stalne najave. Uvek se trudimo da čekanje na aerodromu učinimo što prijatnijim i ugodnijim iskustvom za putnike, pa smo odlučili da isprobamo to i na ovaj način, rekao je direktor aerodroma Džef Kulbert.

Sve više aerodroma odlučuje se na ovaj potez. Foto: Wikipedia

Ovaj gest pokazuje da se australisjki aerodrom pridružio mnogim drugim aerodromiam u svetu koji na svaki način brinu kako najbolje da relaksiraju putnike. Neki od takvih aerodroma postoje u Dubaiju, Hong Kongu i Helsinkiju. Inicijative se obično sprovode u dogovoru sa kompanijama, kako se ni u jednom trenutku zbog odluke aerodroma let ne bi doveo u pitanje.

VIDEO: Razgibana stjuardesa! Ova devojka radije koristi noge nego ruke

(Telegraf.rs/punkufer.dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA