≫ 

Viva Travel: Terme Slovenije - Besplatan smeštaj za decu (FOTO)

Zimovanje na planinama po najnižim cenama

  • 0

Jesen je pravo vreme u kom uživaju avanturisti i radoznale duše širom sveta. Bolje cene, manje gužve, prijatno vreme i šarenolika magija prirode je ono što vas očekujete ukoliko posetite neku od evropskih metropola tokomoktobra i novembra.

Sa jedne strane nekada najrazvijeniji grad na svetu, kolevka zapadne civilizacije - Rim, sa druge, šarmatni mistični grad, vrata orijenta – Istanbul. Ono što im je zajedničko je polazak 08.11. u organizaciji agencije "Viva trave". U pitanju su autobuski paket aranžmani od 6 dana.

Foto: Tanjug/AP

Tokom novembra uživajte svim čulima u onome što pružaju najposećeniji gradovi Italije: Milano (08.11./od 115 evra i 09.11./od 79 evra), Rim-avionom (08.11. i 9.11./od 259 evra), Đenova sa posetom Cinque terre 08.11./od 149 evra), Firenca (09.11./od 105 evra), Venecija (09.11./od 69 evra i 16.11./ od 45 evra).

Devet dana je nedovoljno ali opet potrebno izdvojiti kako biste iole doživeli Pariz. Prva stanica na putu ka “gradu svetlosti” sa polaskom 10.11. je Prag, jer je potreban predah i odmor za ono što vas očekuje dalje (panoramski obilazak Pariza, dvorac Versaj, muzej Luvr, krstarenje Senom, Diznlend…).

Foto: Pixabay.com

Za sve najznačanije evropske gradove pripremljeni su i novogodišnji programi, a svoje mesto već sada možete online putem rezervisati na sajtu agencije "Viva travel".

Foto: Promo

Savršeno mesto za uživanje i potpunu relaksaciju tokom jeseni obezbeđuju čuvene terme u Sloveniji, Mađarskoj i Hrvatskoj. Jedan od najluksuznijih wellness kompleksa, smešten na granici Slovenije i Hrvatske su Terme Olimia.

Bogata zdravstvena tradicija ovog mesta, kristalno čista termalna lekovita voda i magična prirodna lepota okoline čine ovaj centar idealnim mestom za osveženje i odmor. Gosti ovog luksuznog wellness kompleksa na raspolaganju imaju smeštaj u hotelu Sotellia I Breza, a do 26.10. aktuelan je popust od 20%. Podjednako dobar ugođaj za pružaju i druge slovenačke terme: Krka, Čatež, Rogaška Slatina sa dodatnim pogodnostima. Pa tako u termama Krka za vreme školskih praznika do 13.11. i od 24. do 30.12., smeštaj za jedno dete do 14 godina i drugo do 6 godina je besplatan. Sve tretmane u ovim centrima vode stručni ljudi koji će se pobrinuti da iz wellness centra izađete kao ponovo rođeni, odmorni i spremni za nove izazove. U ponudi su masaže, tretmani za negu lica i tela, kupke, rituali i specifične egzotične metode, zasnovane na dugoj i slavnoj tradiciji Indije, Tajlanda i Tibeta.

Idealan porodični centar i lečilište u usluzi više generacija je banja Morahalom u Mađarskoj. Termalni centar Eržebet je rasprostranjen na 2727m² vodene površine sa 16 zatvorenih i 20 otvorenih bazena, jedinstverni park sa 8 sauna, dečji bazeni sa toboganima i soba za igre…

Foto: Wikipedia/Amorphisman

Da li već razmišljate o zimovanju? Jedna od najvećih zimskih radosti je sneg, zajedno sa mogućnošću za skijanje, naravno… U agenciji "Viva travel" spremne su ponude za skijališta u Srbiji i region. Kopaonik je najpopularnije je skijalište u Srbiji, poseduje pregršt skijaških terena za alpsko i nordijsko skijanje, sa 200 sunčanih dana.

Foto: Wikimedia/Ratko Bozovic

Kopaonik nazivaju i Sunčanom planinom, jedan od mnogih razloga da posetite ovu prelepu planinu. Atraktivni ski centri Bansko i Borovec u Bugarskoj  odavno privlače pažnju mnogim iskusnim skijašima. Izaberite neki od paketa od 8 I 10 dana u agenciji "Viva travel" i uživajte u svom zimskom odmoru.

Foto: Wikipedia/ Biser Todorov

Odmor po želji nalazi se na internet stranicama www.vivatravel.rs. Pomoć oko izbora putovanja može vam pružiti stručno osoblje agencije “Viva travel” u Krunskoj 48. i YUBC na Novom Beogradu od 09h do 20h.

(Telegraf.rs/ PR)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA