Samo u Travellandu: Već sada neverovatan izbor hotela u Grčkoj za leto 2019

Na udaljenosti od oko 120 kilometara od Soluna smešten je mali gradić Uranopolis u čijoj se blizini nalazi Alexandros Palace, fantastičan hotel sa 5 zvezdica

  • 0

Ako više volite da na vreme planirate letnji odmor, onda je ovo prava prilika za vas. Više od dve decenije turistička agencija "Travelland" uspešno organizuje savršena porodična letovanja a upravo sada, baš takvo leto u 2019. godini sebi možete priuštiti i vi, i to uz aktuelne popuste i do 57% za neke od najlepših i najekskluzivnijih hotela na Halkidikiju.

Na udaljenosti od oko 120 kilometara od Soluna smešten je mali gradić Uranopolis u čijoj se blizini nalazi Alexandros Palace, fantastičan hotel sa 5 zvezdica. Ovaj izuzetno prijatan komforan hotel se sastoji iz soba, kao i prostranih i luksuznih apartmana od kojih većina ima pogled na more. Kombinacija morskih lepota i planina čine zajedno neverovatan pejzaž pa su posetioci posebno oduševljeni ambijentom. Uz opuštajuće masaže i kozmetičke tretmane u hotelskom spa centru, ukusna jela merditeranske i internacionalne kuhinje u restoranu hotela kao i osvežavajuća pića u nekom od barova i ostale sadržaje, saveršen odmor je jednostavno zagarantovan. Uz aktuelan popust do 37%, koji traje do kraja oktobra, sa svojom porodicom možete uživati po ceni već od 567€!

Foto: Pixabay

U srcu Olimpske regije i pod okriljem najviše grčke planine Olimp smešten je izuzetan hotel Dion Palace sa 5 zvezdica! Ovaj fantastičan hotel izlazi na prelepu, široku, peščanu plažu – više puta odlikovanu plavom zastavicom. Hotel se sastoji od nekoliko objekata i ima izlaz direktno na plažu. Dion Palace je poznat i po tome što je on prvi medicinski spa centar u Grčkoj, ima zatvoreni bazen koji se greje, hamam, saunu, bazen sa vodom sa Olimpa. Sve sobe hotela su luksuzno opremljene sa elegantnim nameštajem, kupatilima i terasama sa nezaboravnim pogledom na pučinu ili pak vrt i Olimp. Uz sjajnu "Travelland-ovu" ponudu, deset noćenja u ovom hotelu možete ostvariti po ceni već od 761€!

Foto: Flickr/Blane

Sitonija, drugi prst Halkidikija, velikom broju posetilaca predstavlja najomiljeniju destinaciju za letovanje. Kao jedan od najvećih, najluksuznijih i sadržajima najbogatijih hotelskih kompleksa čitave Grčke, izdvaja se hotelski kompleks Porto Carras u Neos Marmarasu. Porto Carras Sithonia i Porto Carras Meliton, u okviru kompleksa, veoma su udobni, luksuzni i sadrže sve pogodnosti za fantastično opuštanje. Sve one koji požele da predstojeće leto provedu u ovom velelepnom kompleksu očekuje i do neverovatnih 50% popusta!

Foto: Promo/ Travelland

Severozapadno od Neos Marmarasa, nalazi se šarmantno naselje Nikiti, gde se ističu neki od neverovatno lepih hotela. Iz kategorije 5 zvezdica izdvaja se  Athena Pallas Village. Smešten je na Elia plaži u prijatnom okruženju i pruža visok nivo usluge koji može zadovoljiti svakog gosta omogućavajući im udoban i jedinstven boravak. Sa po tri zvezdice izdvajaju se Lilly Ann Beach, Lilly Ann Village i Elea Village, manji hoteli, ali opremljeni sasvim zadovoljavajuće,  najpogodniji za opuštanje i odmor od buke i velikih gužvi. Savršeni kutak za odmor možete potražiti u nekom od pomenutih hotela po cenama sniženim i do 27%.

Kasandra, svojim prelepim pejzažima, tirkizno plavim, čistim morem i idiličnim malim naseljima svake godine privlači veliki broj gostiju. Bezbrižan i relaksirajući odmor upotpunjavaju raznovrsni sadržaji brojnih hotela.

Foto: www.pixabay.com

U naselju Hanioti, na samoj obali, u blizini gradskog parka, smešten je hotel Grand Otel sa četiri zvezdice. Raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack-bara na plaži. Hotel pruža kvalitetnu uslugu, a gostima na raspolaganju stoji veliki broj raznovrsnih sadržaja. U Haniotiju je, na oko 350 m od plaže, smešten i hotel Grand Victoria 2*. Ovaj ušuškani kutak ima baštu u okviru koje se nalazi i mali bazen.

Gosti mogu koristiti ležaljke i suncobrane oko bazena. Između naselja Kriopigi i Kalitea ušuškan je hotel Pashos 3*. Od prelepe plaže sa belim peskom udaljen je svega 250 m. U hotelu se nalaze kafe bar i bazen sa prostranom terasom i preleom baštom, a iz svake lepo uređene sobe pruža se pogled na more. Ove idilične oaze mira nude savršenu priliku za bekstvo iz svakodnevnih gradskih gužvi, a ako poželite da se narednog leta opustite u nekom simpatičnih hotela očekuju vas i do čak 57% snižene cene!

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA