DECA POZNATOG GLUMCA: Tata nas je seksualno zlostavljao, klao bebe i pio njihovu krv! (VIDEO)

Skotland Jard je ipak otkrio da optužbe nisu osnovane i da nema nijednog dokaza protiv glumca. Otkriveno je da je njegova bivša supruga Ela Drejper naterala njihovu decu da izreknu gnusne laži o zlostavljanju tako što ih je, sa svojim novim partnerom, tukla i davala im drogu

  • 6

Glumac Riki Derman našao se na udaru javnosti nakon što su rođena deca protiv njega podnela lažne tužbe da ih je seksualno zlostavljao, kao i da je bio jedan od članova ozloglašenog satanističke pedofilske sekte.

Njegova reputacija žestoko je bila poljuljana, a njegova adresa, broj telefona i fotografija objavljeni su na internetu, gde je označen kao "satanista i pedofil", prenosi Dejli mejl. Ubrzo nakon toga počeo je da dobija brojne pretnje telefonom, internetom, poštom, gde mu je obećano da će "doći po njega i okončati njegov bolestan pedofilski život".

Međutim, Skotland Jard otkrio je da optužbe nisu osnovane i da nema nijednog dokaza protiv glumca. Otkriveno je da je njegova bivša supruga Ela Drejper naterala njihovu decu da izreknu gnusne laži o zlostavljanju tako što ih je, sa svojim novim partnerom, tukla i davala im drogu.

Printskrin: Youtube/otroloboblanco Printskrin: Youtube/otroloboblanco

Policija je raspisala poternicu za Elom i njenim sadašnjim partnerom Abrahamom Kristijem, za kojeg se sumnja da joj je saučesnik u zaveri protiv Dermana. Međutim, oni su napustili zemlju.

- Pričali su da sam ja vođa satanističkog kulta, da sam pedofil, da sam ubijao bebe i pio njihovu krv, svakakve gadost - rekao je vidno potreseni glumac.

Sudija je naveo da su Ela Drejper i Abraham Kristi vršili "nesnosan psihički pritisak i fizički zlostavljali decu dok ih nisu ubedili da lažno svedoče protiv svog oca".

Nakon razgovora sa policijom, deca su priznala da su ih majka i očuh tukli i maltretirali, uz pretnje da će im nauditi ukoliko ne budu lažno optužili oca. Toksikološkim analizama ustanovljeno je da su deca primorana da konzumiraju kanabis pre lažnog svedočenja.

Da nevolja bude veća, uz glumca Dermana, kao pripadnici kulta na internetu je označeno još oko 100 stanovnika malog mesta Hampsted u Britaniji, među kojima su i paroh lokalne crkve, pojedini policajci i drugi. Uprkos presudi i objašnjenju da im je sve smešteno, oni i dalje svakoga dana dobijaju pretnje smrću.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA