Domino dama Margarita od muškaraca pravi kućne ljubimce: Tera ih da puze, laju, a ko ne posluša - kazne su brutalne (VIDEO)

Margarita je svoj biznis razvila u Los Anđelesu. Ona tvrdi da njeni klijenti vole da dobiju potrebnu pažnju i osećaju se sigurno u njenim rukama, a sve to po ceni od 300 dolara (270 evra)

  • 13

Madam Margarita je domino dama koja se specijalizovala za životinjska scenarija, pa se tako njene mušterije prerušavaju u pse, vukove, jednoroge... Nagrade i kazne zavise isključivo od ponašanja njenih "ljubimaca".

 

Grof i grofica vampira izvode vratolomije u krevetu: Seku se i piju jedno drugom krv tokom seksa, kažu da su poze tako jače!

 

Margarita je svoj biznis razvila u Los Anđelesu. Ona tvrdi da njeni klijenti vole da dobiju potrebnu pažnju i osećaju se sigurno u njenim rukama, a sve to po ceni od 300 dolara (270 evra).

 

- Većina njih traži ljubav, a ja volim da istražim njihovu ličnost i pružim im to što im treba. Ponekad ja odlučim šta ćemo i kako ćemo, ali tu i tamo pustim njih da iznesu svoje predloge - kaže domina Margarita, koja na svom Tviter profilu deli iskustva s korisnicima.

 

Kad su mušterije dobre, sledi im zaslužena nagrada. S druge strane, kazne su brutalne...

 

- Obično nose šape, uši, rogove, njuške i repove, ali njihova tela su gola. Mnogo njih dolazi zbog čistog erotskog iskustva i onda znaju da budu nevaljali, pa završe u kavezu - nastavlja Margarita. Iako se čini da kod nje dolaze samo solo osobe, priznaje da se često iznenadi kad vidi koliko parova dolazi na seansu.

 

Printskrin: Yotube/Harriet Sugarcookie

Printskrin: Yotube/Harriet Sugarcookie

 

Osim svoje "kancelarije" u koju mušterije dolaze, Margarita zna da odvede svoje ljubimce u javnost i tera ih da pokažu trikove koje ih je naučila, a znaju da se i međusobno bore. Tvrdi da tako dobijaju na samopouzdanju i sretni odlaze od nje.

 

Pogledajte video:

 

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ana

    18. jun 2017 | 12:49

    Bolesnica

  • Јасмина

    18. jun 2017 | 09:07

    Ко има петље и храбрости,код нас би на овоме одлично зарадио..

  • Wolden Šmit

    18. jun 2017 | 12:26

    Ne zna se ko je ovde veći psiho i nakaza ona ili njeni pacijenti ,tragedija društva je što takvi lilovi žive potpuno slobodno i nisu u bolnici gde bi im se pružila psihijatrijska pomoć,mogu misliti kolilo su tek jadne životinje ugrožene od ovakvih bolesnika ambis odvratnosti..!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA