≫ 

Dve nedelje je postila 20 sati dnevno - pogledajte kako je to iz dana u dan uticalo na njen izgled

Post ima mnoge pozitivne efekte na telo i trebalo bi ga se pridržavati s vremena na vreme

  • 1

Praktikovanje ovog načina ishrane dalo je inspiraciju za dijetu koja se zove Ratnička dijeta.

Imala je 110kg, a onda je počela da pije 9 šoljica ovog čaja dnevno, izgubila 50 kg i sad izgleda OPASNO DOBRO (FOTO)

Popović zabranio Karleuši da jede, ona očajna: Jako sam razočarana u sebe!

Jednu stvar tokom dijete OBAVEZNO morate da uradite ako želite da smršate - i svideće vam se, jako!

Ona podrazumeva veoma zanimljiv način konzumiranja hrane, odnosno periode kada se u jednom danu jede. U toku 24 sata posti se 20, a 4 sata ne. Dijeta pospešuje mentalnu bistrinu, povećava energiju, smanjuje žudnju za šećerom i za one koji žele da smršaju ubrzava sagorevanje masti i daje mišićima tonus.

Zvuči nerealno i čudno da samo u toku 4 sata možete da jedete i to povlači za sobom brojna pitanja. Dženi Šugar, koja je odlučila da drži ovu dijetu, otkrila je da joj je bila sumnjiva, ali da je uspela da je se pridržava.

-Bila sam skeptična, ali sam rešila da probam. To što sam jela u podne pa tek četiri sata kasnjie smanjilo je moju žudnju za slatkišima i grickalicama. Pre nego sam krenula sa dijetom stalno sam razmišljala o hrani, brojala kalorije, bila gladna i depresivna. Ovako sam naučila da uživam u hrani i da se ne prejedam, izjavila je ona za msn.com.

A post shared by Jenny Sugar (@jennysugar) on

Za večeru je uvek birala laganu hranu, a imala je i dovoljno energije za trening kros fita. Osećala se manje nadutom i laganom, potpuno spremna za vežbanje i iznenadila se kada je videla da je smršala. Nakon samo šest dana primetila je da joj novi raspored obroka sasvim ogovara i da jede u pravo vreme. U potpunosti je prestala da konzumira slatkiše i grickalice što je uticalo na to da posle mnogo godina smrša. Snage joj nije ponestajalo i mogla je da izvodi komplikovane vežbe.

A post shared by Jenny Sugar (@jennysugar) on

Ovakav način ishrane nije gladovanje i ne dovodi do poremećaja u ishrani. Naprotiv, ova dijeta može da pomogne onima koji imaju problem. Idealna je za ljude koji žele da izgrade zdrav odnos prema hrani, nauče da se ne prejedaju i izbegnu nadutost. Za one koji bi da probaju ovakav način ishrane, bolja varijanta je da krenu sa odnosom posta i hrane 12:12 sati dnevno, pa onda 16:8 i na kraju 20:4.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    22. januar 2022 | 15:24

    Toliko losih informacija u kratkom tekstu. Prvo post od 20 sati nije dijeta. Drugo, gladovanje ne dovodi do poremecaja ishrane. Proucite malo bolje gladovanje, ketozu i autifagiju pa onda pisite na tu temu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA